The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λούτον Τάουν εναντίον Χάντερσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лутон-Хаддерсфилд-13.05_cr

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

Κένιλγουορθ Ρόαντ

Το Τσάμπιονσιπ έχει ήδη τελειώσει, αλλά μένει να μάθουμε ποιος θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην Premier League, οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Λούτον Τάουν – Χάντερσφιλντ. Ποιος θα βγει πιο δυνατός στην πρώτη συνάντηση;

Η Λούτον εξέπληξε ευχάριστα

Για τη Λούτον, ακόμη και η πρόκριση στα πλέι οφ δεν είναι μικρό επίτευγμα, γιατί το κόστος της ομάδας υπολογίζεται στο γελοίο ποσό 1,5 εκατομμυρίων λίρες, οποιοσδήποτε παίκτης επιπέδου Premier League αξίζει περισσότερο. Ο σύλλογος τερμάτισε έκτος στο Τσάμπιονσιπ, πίσω την πέμπτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μόνο σε επιπλέον δείκτες. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Ρέντινγκ με 1:0. Την επερχόμενη μάχη σίγουρα θα χάσουν δύο παίκτες.

Η Χάντερσφιλντ ανέβασε ρυθμούς

Η Χάντερσφιλντ κατάφερε να τερματίσει τρίτη στην κατηγορία, αν και υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες για απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έμεινε έξι βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα ανέβασε σημαντικά τους ρυθμούς στο τέλος, κερδίζοντας τέσσερις σερί συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος νίκησε την Μπρίστολ Σίτι εντός 2:0. Δεδομένης της υψηλής τελικής θέσης, η Χάντερσφιλντ πρόκειται να ανέβει στην κατηγορία. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε έξι παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο ταυτόχρονα.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αντίπαλοι σπάνια παίζουν παραγωγικά μεταξύ τους, στις τελευταίες πέντε συναντήσεις δεν έχουν σημειωθεί περισσότερα από δύο γκολ. Αυτή τη σεζόν η Χάντερσφιλντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας και έπαιξε επίσης 0-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι δύσκολο για τους φορείς στοιχημάτων να αποφασίσουν για ένα φαβορί, αφού οι ομάδες είναι περίπου ίσες. Ο παράγοντας της έδρας θα πρέπει να βοηθήσει τη Λούτον, αν και θα είναι δύσκολο να κερδίσει. Οι ομάδες θα παίξουν πολύ προσεκτικά, γιατί το τίμημα ενός λάθους είναι υψηλό. Εδώ φαίνεται καλό το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *