The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λος Άντζελες Γκάλαξι εναντίον Ατλάντα Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Лос-АнджелесГэлакси-Атланта-25.07

MLS

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 4:30 π.μ.

Dignity Health Sports Park

Η συνάντηση της Λος Άντζελες Γκάλαξι με την Ατλάντα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εικοστής πρώτης αγωνιστικής του MLS.

Λος Άντζελες Γκάλαξι

Η Galaxy βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 28:27. Πριν από λίγο καιρό, οι Galacticos ηττήθηκαν από τη Μινεσότα (2:3), τη Λος Άντζελες FC (2:3), τη Σαν Χοσέ (2:3) και την Κολοράντο (0:2), ενώ κέρδισαν τη Μόντρεαλ με 4:0.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Η απόδοση της Ατλάντα δεν είναι καλύτερη: ενδέκατη θέση στην Ανατολή, 24 βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 29:31. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τον περασμένο μήνα οι «ερυθρόμαυροι» έπαιξαν με ποικίλη επιτυχία εναντίον της Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς (1:2), της Νιού Γιορκ Σίτι (2:2), της Όστιν (0:3), της Ρεάλ Σολτ Λέικ (2:1) και Ορλάντο (1:1).

Πρόβλεψη

Από αυτό το ματς περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο με υψηλή απόδοση. Ωστόσο, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και Ατλάντα δεν μπορούν να καυχηθούν για αξιόπιστη άμυνα, αλλά η επίθεσή τους είναι στο επίπεδο των ηγετών της κατηγορίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *