The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λοριάν εναντίον Λιλ: προγνωστικά για στοίχημα

Ланс-Лилль-07.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λοριάν. Στάδιο “Stade du Mustoir”

Λοριάν και Λιλ θα αναμετρηθούν στον εναρκτήριο αγώνα του πέμπτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας.

Λοριάν

Το περσινό αουτσάιντερ Λοριάν ξεκίνησε τη νέα καμπάνια πολύ καλά. Μετά τους αγώνες με Σαιντ-Ετιέν (1:1), Μονακό (1:0), Μονπελιέ (1:3) και Λανς (2:2), οι Ιχθείς σημείωσαν πέντε βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:6 και ανέβηκαν την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Λιλ

Οι νυν πρωταθλητές ξεκίνησαν τη σεζόν με μια νίκη στο Σούπερ Καπ Γαλλίας, η οποία θα έπρεπε να είχε δώσει θετική ώθηση, καθώς νίκησαν την ΠΣΖ. Στην πραγματικότητα, τα “σκυλιά” απέτυχαν εντελώς στην αρχή του πρωταθλήματος, κερδίζοντας μόνο δύο βαθμούς σε τρεις γύρους, ιδιαίτερα ταπεινωτική ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Νις 0:4. Μόνο στον τελευταίο τέταρτο γύρο κατάφεραν τελικά να κερδίσουν, εντός έδρας η Λιλ νίκησε τη Μονπελιέ – 2:1. Με ένα τέτοιο ξεκίνημα, η υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλήματος μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική, αλλά θα είναι δυνατό να ανταγωνιστούν για την πρώτη τριάδα.. Τώρα η νυν πρωταθλήτρια της χώρας αρκείται μόνο με τη δέκατη θέση με πέντε βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:9.

Προσωπικές συναντήσεις

Μεταξύ τους οι αντίπαλοι παίζουν με ποικίλες επιτυχίες, την τελευταία επιτυχημένη σεζόν, η Λιλ κέρδισε δύο συντριπτικές νίκες – 4:0 εντός και 4:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό πόντων στο ενεργητικό τους, αλλά αν για τη Λοριάν αυτό είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα, για τα “σκυλιά” είναι στην ουσία αποτυχία. Ήρθε η ώρα για τη Λιλ να επιταχύνει και να προλάβει τους ηγέτες, οπότε είναι λογικό οι φιλοξενούμενοι να είναι μικροί φαβορί. Εδώ, θεωρούμε αξιόπιστο το στοίχημα στη νίκη των «σκύλων» με μηδενικό χάντικαπ, αν και η Λοριάν σπάνια χάνει εντός έδρας της. Είμαι βέβαιος ότι μετά τη διεθνή παύση, και οι δύο ομάδες θα βγουν ανισόρροπες, κάτι που θα οδηγήσει σε υψηλές επιδόσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *