The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λοκομοτίβ Μόσχας εναντίον Κρασνοντάρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Локомотив-Краснодар-15.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Μόσχα. Στάδιο Λοκομοτίβ

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μας περιμένει στις 15 Αυγούστου στη Μόσχα, όπου η τοπική Λοκομοτίβ Μόσχας θα φιλοξενεί την Κρασνοντάρ.

Αναζητώντας το παιχνίδι τους…

Μετά τη σκανδαλώδη απόλυση του Γιούρι Σιόμιν, οι «εργάτες του σιδηροδρόμου» έπαιξαν την περασμένη σεζόν υπό την ηγεσία του Μάρκο Νίκολιτς, έχοντας καταφέρει να διατηρήσουν την πολύτιμη δεύτερη θέση και να μπουν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μοσχοβίτες απέτυχαν να κερδίσουν το πρώτο τρόπαιο με νέο προπονητή· στον αγώνα για το Ρωσικό Σούπερ Κύπελλο η Λόκο έχασε από τη Ζενίτ με σκορ 1:2. Στον πρώτο γύρο του ρωσικού πρωταθλήματος η ομάδα νίκησε την ασυμβίβαστη Ρουμπίν 2:0, αν και οι γηπεδούχοι και, ιδίως, ο προπονητής τους, Λεονίντ Σλούτσκι, ήταν δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία. Για ολόκληρο τον αγώνα η Λοκομοτίβ έκανε μόνο 5 σουτ στο τέρμα, ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος είχε ήδη προβάδισμα των δύο γκολ στο 26ο λεπτό. Ο Eder και ο Djordjevic είναι πιθανό να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Σεζόν ελπίδας για τους «ταύρους»

Η Κρασνοντάρ αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσει και πάλι να εκπληρώσει το όνειρο των θαυμαστών της, να μπει στο ομαδικό στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια για αυτό θα πρέπει να προκριθεί, κάτι που δεν ήταν δυνατό την περασμένη σεζόν. Οι «ταύροι» δεν έπαιξαν καλά μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, επομένως έχασαν τη μάχη για τη δεύτερη θέση, τερματίζοντας στη Τρίτη θέση. Στον πρώτο γύρο η Κρασνοντάρ έπαιξε εξαιρετικό αγώνα, νικώντας την Ουφά απ’ όλες τις απόψεις με σκορ 3:0. Χάρη σε αυτή τη νίκη, οι «ταύροι» ηγούνται στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οι Ari, Spaich και Claesson δεν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους σε αυτό το παιχνίδι.

Οι αγώνες αυτών των συλλόγων γίνονται συχνά με τεντωμένα τα νεύρα, και οι δύο συναντήσεις την περασμένη σεζόν έληξαν με το ίδιο σκορ 1:1. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι στη Λοκομοτίβ σκόραρε πάντα ο Krykhovyak.

Πρόβλεψη

Συνάντηση δύο υποψηφίων, τουλάχιστον για την πρώτη τριάδα. Παρά το γεγονός ότι η Λόκο παίζει εντός έδρας, οι πιθανότητες επιτυχίας των αντιπάλων είναι περίπου ίσες. Θα προτιμήσουμε την Κρασνοντάρ, η λογική μας είναι ότι οι «ταύροι» έχουν καλοστημένη ομάδα, όπου όλοι γνωρίζουν το ρόλο τους στο γήπεδο. Λοκομοτίβ Μόσχας δεν έχει ακόμη σαφήνεια στο παιχνίδι, με μεσαίες ομάδες αυτό περνάει, αλλά ενάντια σε ισχυρές ομάδες υπάρχουν προβλήματα. Θα διακινδυνεύσουμε να ποντάρουμε στη νίκη της Κρασνοντάρ με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 2,11).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *