The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Ντέρμπι Κάουντι: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-LeedsUnited-DerbyCounty-15.05

Β’ κατηγορία Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Έλαντ Ρόουντ, Λιντς

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι-οφ του Τσάμπιονσιπ για το εισιτήριο στην Premier League για την επόμενη σεζόν, όπου η Λιντς θα φιλοξενεί την Ντέρμπι Κάουντι. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των αντιπάλων τελείωσε με τη νίκη των “παγωνιών” με ελάχιστο σκορ 1:0. Οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι γηπεδούχοι πιθανότατα θα περάσουν στον επόμενο γύρο, αλλά σε πρόσφατες συναντήσεις πρωταθλήματος τα “κριάρια” φαινόταν πολύ αβέβαια. Γι’ αυτό συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λιντς – Ντέρμπι Κάουντι.

Η Λιντς σκοράρει σταθερά εντός έδρας

Η Λιντς σε 46 αγώνες του Τσάμπιονσιπ έβαλε στην κουμπαρά της 83 βαθμούς και πήρε τη 2η θέση της κατάταξης. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος σημείωσε 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε αυτές τις συναντήσεις η ενδεκάδα του Αργεντινού τεχνικού Μαρσέλο Μπιέλσα σκόραρε 38 και έχασε 21 γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ τα “παγώνια” είχαν την πρωτοβουλία και δεν άφησαν στον αντίπαλο να χτυπήσει στο τέρμα τους.

Ντέρμπι Κάουντι τραβάει δύσκολα εκτός έδρας

Η Ντέρμπι Κάουντι σημείωσε 9 βαθμούς λιγότερο και κατέλαβε την 6η θέση στην κατάταξη της Β’ κατηγορίας. Στους τελευταίους 10 εκτός αγώνες η ομάδα του Frank Lampard κέρδισε μόνο μία νίκη. Αυτή η νίκη συνέβη στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν η ομάδα με σκορ 0:2 νίκησε την Μπρίστολ Σίτι. Στην επερχόμενη αναμέτρηση τους φιλοξενούμενους δε θα βοηθήσουν πέντε τραυματισμένοι ποδοσφαιριστές.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του επερχόμενου αγώνα είναι η Λιντς. Ωστόσο, η Ντέρμπι Κάουντι δεν μπορεί να υποχωρεί άλλο, γι’ αυτό θα τρέξει σίγουρα μπροστά και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Η γηπεδούχος ομάδα παίζει αρκετά αποτελεσματικά στην έδρα της, οπότε θα είναι καλό να ποντάρουμε στα γκολ και στις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *