The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ЛидсЮнайтед-МанчестерСити-03.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έλαντ Ρόουντ

Στην Αγγλία, μετά από μια μικρή παύση, το Σάββατο θα συνεχιστεί η ποδοσφαιρική σεζόν. Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι θα παίξουν μεταξύ τους στον 4ο γύρο της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εναντίον Μαρσέλο Μπιέλσα, τον οποίο θαυμάζει – ποιος θα κερδίσει αυτή τη μονομαχία;

Η Λιντς προτίθεται σαφώς να μπει στην Πρέμιερ Λιγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα

Τα «παγόνια» ξόδευαν ενεργά χρήματα για να ενισχύσουν τη σύνθεση. Ενισχύθηκαν από τους Rodrigo και Robin Koch, και την περασμένη εβδομάδα ενισχύθηκε και με τον Diego Llorente. Ο νεοφερμένος δεν σταμάτησε εκεί, ανοίγοντας δημοπρασία με την Μπάγερν Μονάχου για τον Cusance. Αν και, από όλα τα κλαμπ που έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των ελίτ, οι παίκτες του Μπιέλσα αφήνουν την πιο σταθερή και θετική εντύπωση. Αγωνίστηκαν ακόμη και με τη Λίβερπουλ στο Anfield στον πρώτο γύρο. Και στους τελευταίους γύρους κατάφεραν να νικήσουν τους πιθανούς ανταγωνιστές, Φούλαμ (4-3) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστρικός Ισπανός σκόρερ προσαρμόζεται ακόμα. Αλλά ο Μπάμφορντ έχει 3 γκολ και 1 ασίστ, ο Κλιχ και ο Έλντερ Κόστι έχουν από 2 + 1 ο καθένας.

Η Μάντσεστερ Σίτι εργάζεται πάνω στα λάθη της

Οι «πολίτες» μπορούν να κυκλοφορήσουν επόμενο νεοφερμένο στο γήπεδο. Ο σύλλογος δεν έμεινε ικανοποιημένος με την υπογραφή του Nathan Ake, και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έψαχνε για ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό. Δούλεψαν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του Καλιφά Κουλιμπαλί, αλλά στο τέλος, για 68 εκατομμύρια, αγόρασαν τον Ruben Dias από την Μπενφίκα (βολεύοντας επίσης τον Otamendi στη Λισαβόνα). Προφανώς, η αποφασιστική ώθηση για την υπογραφή του Πορτογάλου ήταν η αποτυχία στον τελευταίο γύρο, όταν η Μάντσεστερ Σίτι έχασε 2-5 εντός έδρας της Λέστερ, και η άμυνα έφερε 3 πέναλτι στο τέρμα του Έντερσον. Επιπλέον, η αγορά κεντρικού αμυντικού από μόνη της δεν επιλύει όλα τα προβλήματα της φιλόδοξης ομάδας. Αρκεί να θυμηθούμε τους τραυματισμούς των Aguero και Gabriel Jesus. Στο Κύπελλο ο Γκουαρδιόλα χρησιμοποιεί το νεαρό Dealap, αλλά για την Πρέμιερ Λιγκ, ο τύπος είναι σαφώς «ωμός». Ενάντια στις «αλεπούδες», ο πρώην ηγέτης τους, ο Ριγιάντ Μαχρέζ, που συχνά βρίσκονταν στη θέση του εννέα, έκανε ένα γκολ και ένα ασίστ. Θα βγει ο Αλγερινός ξανά σε αυτήν τη θέση ή ο Πεπ θα εφεύρει κάτι εξαιρετικό; Τύπου Zinchenko ως φόρβαρντ;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λιντς έχει καλά στατιστικά εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά μετά το 2004 μόνο μία φορά, το 2013, οι σύλλογοι πραγματοποίησαν μια συνάντηση. Τότε οι «κάτοικοι» κέρδισαν 4-0 με ένα διπλό από τον Σέρχιο Αγουέρο.

Πρόβλεψη

Αυτή τη φορά, ο «Κουν» δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά ούτως ή άλλως, η Σίτι απλά δεν πρέπει να χάσει βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των «πολιτών» με χάντικαπ -1,5 (απόδοση – 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *