The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-МанчестерСити-30.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, 7:30 μ.μ.

Elland Road

Το Σάββατο, ως συνήθως, θα ευχαριστήσει με μεγάλο αριθμό συναρπαστικών αναμετρήσεων, οι ειδικοί μας προσφέρουν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι, θα καταφέρουν τα «παγώνια» να σταματήσουν τον ηγέτη;

Τα «παγώνια» είναι σε υπέροχη φόρμα

Η Λιντς εξακολουθεί να παλεύει για την επιβίωση, 16η στην Πρέμιερ Λιγκ, με 5 βαθμούς διαφορά από την 18η Έβερτον, αλλά τα «ζαχαρωτά» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Τα «παγώνια» ανέβασαν ρυθμούς και είναι αήττητοι σε πέντε σερί παιχνίδια με 11 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας. Ο νέος προπονητής Τζέσι Μαρς ποντάρει στο επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που γρήγορα απέδωσε. Τώρα το κύριο καθήκον είναι να παραμείνουν στην ελίτ, ακόμα και εντός έδρας θα είναι δύσκολο να πάρουν βαθμούς από τον ηγέτη. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι «πολίτες» δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος

Η Μάνσιτι οδηγεί την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν μπορεί να κάνει καθόλου λάθος, καθώς είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» είχαν μια σκληρή μάχη αυτή την εβδομάδα στο Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κέρδισαν εντός έδρας νίκη με σκορ 4-3, αν και θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα 2-3 γκολ. Η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, αν και το φορτωμένο πρόγραμμα μπορεί να επηρεάσει τη φυσική κατάσταση των παικτών. Δύο παίκτες είχαν τραυματισμούς πριν από αυτή τη συνάντηση, η συμμετοχή τους στο παιχνίδι είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε μια συντριπτική νίκη με σκορ 7:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι διατηρούν κίνητρο στο τουρνουά, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Καθώς η Λιντς προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε το παιχνίδι σε τροχιά σύγκρουσης. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *