The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Лидс-МанчестерЮнайтед-20.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Elland Road

Στην Αγγλία η μερίδα του λέοντος της περιοδείας θα γίνει, σύμφωνα με την παράδοση, το Σάββατο. Αλλά και το δεύτερο από τα Σαββατοκύριακα θα μείνουν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ανάμεσά τους και η μονομαχία μεταξύ Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Marcelo Bielsa εναντίον Ralph Rangnick, ποιος από τους έμπειρους μάνατζερ θα φέρει τη νίκη στους παίκτες του.

Η Λιντς έχει μια μέτρια σεζόν, αλλά δεν πρέπει να υποβιβαστεί

Οι «Λευκοί» τα προηγούμενα χρόνια χάρισαν ωραίες συγκινητικές στιγμές στους παραδοσιακά πολυάριθμους θαυμαστές τους. Πρώτον, ο Bielsa, αν και όχι στην πρώτη προσπάθεια, ανέβασε τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου κατάφερε να ανέβει σε αρκετά υψηλή θέση εκεί, ανοίγοντας ταυτόχρονα πολλά νέα ονόματα, από τον Mellier στο τέρμα μέχρι το Bamford στην άκρη. Τώρα όμως φαίνεται ότι πρόκειται για «σύνδρομο της 2ης σεζόν», και ακόμη και ο Μαρσέλο, με όλη του την εμπειρία, δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. Στην προηγούμενη περιοδεία σημειώθηκαν 0-3 με την Έβερτον που παλεύει για την επιβίωση! Ωστόσο, στα προηγούμενα 4 ματς της Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκαν 7 βαθμοί, που βοήθησαν στην απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από την επιτυχημένη σεζόν

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» την άνοιξη ήταν ασημένιοι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ και έπαιξαν στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης, αν και μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ, και με ήττα εκεί. Δεδομένου ισχυρής ενίσχυσης το καλοκαίρι (Βαράν, Σάντσο, Ρονάλντο), φαινόταν ότι τώρα θα ήταν δυνατό να φτάσουν σε κάποιο τρόπαιο. Όλα όμως πήγαν στραβά από την αρχή και στο τέλος ο Όλε Γκούναρ απολύθηκε. Στη συνέχεια όμως έκαναν λάθος, είτε με την απόφαση να περιοριστούν μόνο στο προσωρινό τεχνικό, μέχρι την περίοδο μεταξύ των σεζόν, είτε με την εμπιστοσύνη στον Rangnik. Σε κάθε περίπτωση, οι χωριστές επιτυχίες εναλλάσσονται με αποτυχίες. Μόλις τον Φεβρουάριο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε στο κύπελλο (έχασε στα πέναλτι από την Μίντλεσμπρο εντός έδρας), και από την πρώτη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από ισοπαλίες με Μπέρνλι και Σαουθάμπτον. Αν και κερδίσανε την Μπράιτον, όχι χωρίς ερωτήσεις. Βοήθησε το γεγονός ότι επιτέλους «ξύπνησε» ο Ρονάλντο, που είχε να σκοράρει για πολύ καιρό.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή της Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ, παίζει αδύναμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντός έδρας και οι δύο συναντήσεις έληξαν με ήττες, ωστόσο εντός έδρας στο περασμένο πρωτάθλημα σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν λάμπουν με τη φόρμα τους, οπότε το παιχνίδι είναι απίθανο να είναι λαμπερό. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 3,0» (απόδοση – 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *