The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Эвертон-30.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Elland Road

Η αγγλική Premier League αυτή τη φορά ξεκίνησε αρκετά νωρίς. Παρόλα αυτά, μόλις βρέθηκε «παράθυρο» στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ευρώπης, μεταξύ της πρόκρισης και του γύρου των ομίλων, αποφάσισαν να κάνουν περιοδεία στην Αλβιόνα. Θα ξεκινήσει την Τρίτη με αγώνα μεταξύ Λιντς και Έβερτον. Έχουν οι φιλοξενούμενοι πιθανότητες επιτυχίας; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην πρόβλεψη από ειδικούς για τον αγώνα στις 30 Αυγούστου 2022.

Η Λιντς ξεκίνησε αρκετά επιτυχημένη νέα σεζόν

Τα «παγώνια» ενήργησαν, από ηθική άποψη, όχι ιδιαίτερα ωραία όταν, πριν από το τέρμα της περασμένης σεζόν, αποχαιρέτησαν τον Marcelo Bielsa, τον προπονητή που τελικά τους επέστρεψε στην Premier League και κράτησε τη δημοφιλή ομάδα εκεί. Όμως εκείνη τη στιγμή, ο σύλλογος δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει το παιχνίδι και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά, η απόφαση να αλλάξουν τον «Τρελό» σε Τζέσι Μαρς δικαιώθηκε από καθαρά αθλητική άποψη της θέσης στη τουρνουά. Ο Αμερικανός πήρε με τους παίκτες του τη «σωτήρια», 17η θέση, καθώς ξεκίνησε καλά με την ανανεωμένη του ομάδα στη νέα κλήρωση. Έχοντας κερδίσει ελάχιστα τη Γουλβερχάμπτον και σημειώνοντας ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον, η Λιντς εξέπληξε με την συντριπτική νίκη επί της Τσέλσι. Έχοντας περάσει στο κύπελλο τη Forest Green, το Σάββατο πήγαν ταξίδι στο Μπράιτον όπου σημείωσαν μια σκληρή, ελάχιστη νίκη επί των «γλάρων» στην έδρα τους.

Την Έβερτον περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» στην πορεία της τελευταίας κλήρωσης γρήγορα πέρασαν από τη φιλοδοξία να ανταγωνιστούν για υψηλές θέσεις σε μια πραγματική απειλή υποβιβασμού. Τότε, ωστόσο, η απόφαση να αντικαταστήσουν τον Ράφα Μπενίτεθ τον χειμώνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ δικαιολογήθηκε: δεν τα κατάφερε χωρίς προβλήματα, αλλά τελείωσε με τους νέους του παίκτες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά τότε στη σύνθεση είχαν τον Ρισάρλισον, ο οποίος δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί. Αναμενόμενα στον νέο κύκλο οι «μπλε» δυσκολεύονται. Σημείωσαν ένα αντιρεκόρ ξεκίνημα: έχασαν από Τσέλσι και Άστον Βίλα και μόνο με τη νεοφώτιστη της κατηγορίας, Νότιγχαμ Φόρεστ, κατάφεραν να σημειώσουν 1-1 εντός έδρας. Με τη σεμνή Φλίτγουντ Τάουν στο Λιγκ Καπ κατάφεραν να νικήσουν. Με την Μπρέντφορντ υπήρχαν ακόμη και ευκαιρίες για νίκη, αλλά και πάλι οι «μέλισσες» ισοφάρισαν στο τέλος.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή της Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ, οι ομάδες αντάλλαξαν πρώτα νίκες, εκτός έδρας κιόλας. Την περασμένη σεζόν η Έβερτον σημείωσε 4 στους 6 πιθανούς βαθμούς, κάτι που βοήθησε πολύ στον αγώνα για την επιβίωση.

Πρόβλεψη

Η Λιντς παίζει εντός έδρας και δείχνει γενικά πιο σίγουρη. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της επί της Έβερτον (απόδοση 2,16).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *