The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Арсенал-22.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λιντς. Στάδιο Elland Road

Η ένατη αγωνιστική ημέρα θα σηματοδοτηθεί από μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ των κάποτε τρομερών Λιτνς και Άρσεναλ.

Λιντς

Η Λιντς επέστρεψε στην ελίτ αγγλική κατηγορία φέτος μετά από δεκαέξι χρόνια. Και μέχρι στιγμής, παρόλο που δείχνει ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, καταλαμβάνει μόνο τη δέκατη πέμπτη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:17. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τα «παγώνια» νίκησαν την Άστον Βίλα 3:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς  έχασαν 0:1 από την Γουλβς, 1:4 από την Λέστερ και 1:4 από την Κρίσταλ Πάλας.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ κέρδισε 12 βαθμούς και έρχεται στην ενδέκατη με διαφορά τερμάτων 9:10. Τέτοιες αποδόσεις είναι απίθανο να ικανοποιούν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι περίμεναν να αγωνιστούν για το τοπ-4. Οι νίκες έναντι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:0), μαζί με ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι (0:1), τη Λέστερ (0:1) και την Άστον Βίλα (0:3) είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας.

Πρόβλεψη

Από τους Λιντς και Άρσεναλ περιμένεις αναπόφευκτα ανοιχτό και πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο. Αλλά τώρα αυτά τα κλαμπ ειλικρινά δεν είναι εντυπωσιακά, ειδικά στην επίθεση. Δεν πιστεύω ότι το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι σε θέση να προσφέρουν αφθονία των γκολ. Η πρόβλεψή μου: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *