The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-ПСВ-20.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Elland Road

Μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου, η Premier League στην Αγγλία κέρδισε τη βέλτιστη δυναμική. Το κυριακάτικο πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο αυτή τη φορά. Ο κορυφαίος της τρέχουσας κλήρωσης, η Άρσεναλ του Λονδίνου, αυτή τη φορά έρχεται στη Λιντς. Θα τα καταφέρουν οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Η Λιντς είναι χωρίς νίκη για πολύ καιρό

Τα «παγώνια» υπό τον Marcelo Bielsa επιστρέφουν επιτέλους στην Premier League. Και μάλιστα πέρασαν μια δυνατή 1η σεζόν με τον Αργεντινό τεχνικό μετά την αποχώρησή τους από το Championship. Μετά όμως όλο το ταλέντο και η εμπειρία του «Τρελού» δεν βοήθησαν στον «πυρετό» του 2021/2022. Ναι, σε πολλούς δεν άρεσε η απόφαση της διοίκησης να τον αποχωριστεί. Αλλά από την άποψη του τουρνουά αυτό βοήθησε. Ο Jesse Marsh κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα για επιβίωση. Και μετά, παρά τη σημαντική αναβάθμιση του ρόστερ, οι «λευκοί» μπόρεσαν να ξεκινήσουν καταπληκτικά τη νέα σεζόν: νίκησαν τη Γουλβς, ακόμη και την Τσέλσι (3-0!), πήραν την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον. Στη συνέχεια όμως οι εντός έδρας ισοπαλίες (με Έβερτον και Άστον Βίλα) εναλλάσσονται με εκτός έδρας ήττες (από Μπράιτον, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας).

Η Άρσεναλ εξακολουθεί να αξίζει κολακευτικές βαθμολογίες

Οι «κανονιέρηδες» έχουν απογοητεύσει τόσες φορές (συμπεριλαμβανομένης της περσινής σεζόν, έπεσαν την άνοιξη και έχασαν την 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ), που το ριψοκίνδυνο ξεκίνημά τους έγινε δεκτό αρκετά δύσπιστα από πολλούς. Ειδικά αφού οι τύποι του Μικέλ Αρτέτα ξεκίνησαν το φθινόπωρο με ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως αυτή η αστοχία παραμένει η μοναδική στην τρέχουσα κλήρωση. Στη συνέχεια υπήρξε ήττα, 3-0, με την Μπρέντφορ. Και τον Οκτώβριο νίκησαν με σιγουριά τους άμεσους ανταγωνιστές. Πρώτα σημείωσαν 3-1 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ. Και μετά, στις 9 Οκτωβρίου, κατάφεραν να καταρρίψουν τη Λίβερπουλ. Οι ήρωες ήταν οι Σάκα (διπλό, με το καθοριστικό γκολ από το πέναλτι) και Μαρτινέλι (γκολ ήδη στο 1ο λεπτό και ασίστ στον Μπουκάγιο). Πίσω όμως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που περιμένει κάθε αστοχία του απροσδόκητου ηγέτη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λιντς κέρδισε τελευταία φορά το 2003.τον τελευταίο καιρό, από το 2020, η Άρσεναλ έχει 5 νίκες με μόνο μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Λιντς φαίνεται τώρα ειλικρινά μη πειστική. Ενώ η Άρσεναλ του Λονδίνου έχει αρκετά κίνητρα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι «κανονιέρηδες» θα κερδίσουν με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *