The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λινάρες εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Линарес-Барселона-05.01

Κύπελλο Ισπανίας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de Linarejos

Η Τετάρτη θα χαρίσει στους φίλους του ποδοσφαίρου μεγάλο αριθμό συναντήσεων κυπέλλου, προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Λινάρες – Μπαρτσελόνα.

Η Λινάρες δεν πέτυχε ποτέ σπουδαία αποτελέσματα

Η Λινάρες δεν έπαιξε ποτέ στην Πριμέρα Ντιβισιόν, επιπλέον, ακόμη και στη δεύτερη ισχυρότερη κατηγορία, ο σύλλογος πέρασε μερικές σεζόν. Το ίδιο το γεγονός της συνάντησης με την Μπάρτσα είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ομάδα. Δεδομένων των προβλημάτων στελέχωσης των Καταλανών, η Λινάρες έχει έστω και μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Τώρα η ομάδα παίζει στην τρίτη ισχυρότερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας μόλις την 14η θέση. Ο σύλλογος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει να χάσει σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια. Στο προηγούμενο στάδιο του Κυπέλλου Ισπανίας η Λινάρες κατάφερε να αποκλείσει τον εκπρόσωπο της Πριμάρα την Αλαβές 2:1.

Η Μπάρτσα έχει μεγάλα προβλήματα στελέχωσης

Μετά την άφιξη του Τσάβι, το παιχνίδι της Μπάρτσα δεν άλλαξε ριζικά, αν και ο σύλλογος κατάφερε να ανέβει στην πέμπτη θέση στην Πριμέρα, τώρα η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί μόνο έναν βαθμό. Στον τελευταίο γύρο οι Καταλανοί κατάφεραν να νικήσουν τη Μαγιόρκα με ημι-ρεζέρβα 1:0. Ο σύλλογος μάλιστα ζήτησε να αναβληθεί η συνάντηση, λόγω του μεγάλου αριθμού θετικών τεστ για κορονοϊό. Οι ποδοσφαιριστές της βάσης δεν θα προλάβουν να ανακάμψουν μέχρι τον επερχόμενο αγώνα, οπότε οι νεαροί θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί δεν έπαιζαν στην ίδια κατηγορία. Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη θέματα προσωπικού, η Μπάρτσα θεωρείται μεγάλο φαβορί της επερχόμενης μάχης. Ό,τι και να πει κανείς, αλλά οι Καταλανοί έφεδροι είναι σίγουρα πιο δυνατοί από την ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Πολλοί παίκτες θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους υπό τον Τσάβι, οπότε στοίχημα στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1 γκολ φαίνεται ελκυστικό (με απόδοση 1,51).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *