The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-ПСЖ-20.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Villeneuve d’Asc. ΣΤΑΝΤ ΠΙΕΡ ΜΟΡΟΥΑ

Η κύρια διακόσμηση του δέκατου πέμπτου γύρου της Ligue 1 Γαλλίας θα είναι η βασική συνάντηση μεταξύ της Λιλ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Λιλ

Τον τελευταίο μήνα η Λιλ νίκησε ήρεμα τους Λοριάν 4:0, Μονακό 2:1, Μπορντό 2:1 και Ντιζόν 2:0, καθώς σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τον Σαιντ- Ετιέν. Ως αποτέλεσμα οι Μολοσσοί έγιναν ο μοναδικός ηγέτης του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:10. Επιπλέον, είναι ένα βαθμό μπροστά από τον πλησιέστερο καταδιώκτη.

ΠΣΖ

Οι δείκτες της ΠΣΖ είναι λίγο πιο μετριοπαθείς: δεύτερη θέση, 31 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 35:10. Μετά την εκπληκτική έναρξη της εκστρατείας οι Παριζιάνοι επιβραδύνθηκαν λίγο. Ως αποτέλεσμα, νίκης 3:1 επί της Μονπελιέ και 2:0 επί της Λοριάν, μαζί με λάθη στις αναμετρήσεις με τη Μονακό (2:3), την Μπορντό (2:2) και τη Λυών (0:1).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η πιο διάσημη ΠΣΖ είναι το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζεύγους. Ωστόσο, δεν θα υποτιμούσα τη Λιλ, το δυναμικό επίθεσης της οποίας είναι επίσης καλό. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *