The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

Лилль-ПСЖ-01.08

Σούπερ Καπ Γαλλίας

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bloomfield Stadium

Ο τελευταίος ημερολογιακός μήνας του καλοκαιριού ξεκινά την Κυριακή και μαζί του η έναρξη του πρώτου από τα κορυφαία πρωταθλήματα, 5ο στη βαθμολογία, η Λιγκ 1 Γαλλίας, στο Τελ Αβίβ, στο Μπλουμφελντ, η Λιλ και η ΠΣΖ θα παίξουν σε μονομαχία για το Σούπερ Καπ της χώρας. Το κοινό του ιστότοπου μπορεί να διαβάσει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα την 1η Αυγούστου 2021.

Η Λιλ είναι απίθανο να κρατηθεί στο επίπεδο της σεζόν 2020/2021

Τα «Παιδία» προπονούταν και έπαιζαν από το 2017 υπό την καθοδήγηση του Κριστόφ Γκαλτιέ. Η αναγέννηση του συλλόγου συνδέθηκε μαζί του: το 2019 κέρδισε το ασήμι και μαζί του το δικαίωμα να παίξει στο Champions League. Και, το πιο σημαντικό, στην τελευταία κλήρωση, νικήθηκε η ΠΣΖ. Όλοι περίμεναν ότι η ομάδα αουτσάιντερ θα έκανε λάθος, θα σκόνταφτε. Αλλά στους τελευταίους 8 γύρους της Λιγκ 1 η Λιλ σημείωσε 20 βαθμούς και τελείωσε με «χρυσό». Τώρα πολλά αλλάζουν, ο τεχνικός έφυγε στη Νις (αντικαταστάθηκε από τον Γκούρβεννεκ, ο οποίος έχει να κάνει πρακτηκή από το 2019), ο Μενυάν μετακόμισε στη Μίλαν, Σουμάρε στη Λέστερ, μερικά ακόμη αστέρια με επικεφαλής τον Ρενάτο Σάντες επίσης περιμένουν «με βαλίτσα στο χέρι» …

Η ΠΣΖ προτίθεται σαφώς να μάθει από τις αποτυχίες της περασμένης σεζόν

Οι «Παριζιάνοι» είχαν μια σαφώς καταστροφική σεζόν. Μέχρι τώρα η απόφαση να τερματιστεί η σχέση με τον Τούχελ νωρίτερα φαίνεται αμφιλεγόμενη, ναι, ο Τόμας δεν έκρυβε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά παρόλα αυτά ο Γερμανός οδήγησε την ομάδα στον πρώτο τελικό του Champions League στην ιστορία της και έφαγε πόρτα. Μετακόμισε στην Τσέλσι και αμέσως κέρδισε το «κύπελλο». Ενώ΄ ο Ποκετίνο, που διορίστηκε στη θέση του, δεν ανταποκρίθηκε στην αποστολή του. Ναι, κέρδισαν το κύπελλο και στο Champions League πέρασαν την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και στο εθνικό πρωτάθλημα έκαναν πολλά λάθη, ικανοποιώντας στο τέλος με τη 2η θέση. Ο Μαουρίσιο έμεινε τελικά, επιπλέον, υπέγραψαν μια νέα παρτίδα αστέρων. Οι περισσότεροι ήρθαν δωρεάν, οι Wijnaldum, Sergio Ramos, Donnarumma (τι τον θέλουν έχοντας τον Keylor Navas;), αλλά για τον Χακίμι έπρεπε να ξοδευτούν. Φαίνεται ότι με όλα αυτά στο Παρίσι προσπαθούν να πείσουν τον Mbappe να παραμείνει, αρνείται εντελώς να υπογράψει ξανά το συμβόλαιο και ονειρεύεται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ΠΣΖ νίκησε συντριπτικά 3-0 στη φάση των 16 την περασμένη σεζόν. Αλλά μέσα στο πρωτάθλημα η Λιλ κέρδισε το βασικό πλεονέκτημα: 0-0 εντός έδρας, 1-0 στην πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ χρειάζεται εκδίκηση και η Λιλ δεν είναι σαφώς όπως ήταν πριν από δύο μήνες. Ποντάρουμε στη νίκη των ονομαστικών φιλοξενούμενων (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *