The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lille-PSG-03.02 (1)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

“Stade Pierre-Mauroy”, Villeneuve d’Ascq

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στη Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από αγώνες, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λιλ και ΠΣΖ. Σε αυτό το ζευγάρι οι Παριζιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα του Ουνάι Εμέρι πριν από την έναρξη των πλέι-οφ του Champions League προσπαθεί να δημιουργήσει τη μέγιστη διαφορά από τους ανταγωνιστές για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση από την καταπάτηση. Η Λιλ, με τη σειρά της, δεν μπορούσε με τίποτε να βρει το παιχνίδι της, ο ανασχηματισμός με τους προπονητές οδήγησε στο γεγονός ότι τα «σκυλιά» είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στη 17η θέση

Μετά από 23 γύρους που διεξήχθησαν στο γαλλικό πρωτάθλημα η Λιλ κατάφερε να πετύχει μόνο 25 βαθμούς, που αντιστοιχούν στην 17η θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την Τρουά και τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων είναι μόλις μία μονάδα, από την Τουλούζ και τη ζώνη του υποβιβασμού – δύο μονάδες.

Μετά την ήττα

Η ΠΣΖ πρόσφατα έχασε εκτός έδρας από τη Λυών Ολιμπίκ με σκορ 1:2 με στόχο από τον Ντεπάι στο 90ο+ λεπτό της συνάντησης. Μετά από αυτό οι “κόκκινο-μπλε” κέρδισαν στο Κύπελλο της Γαλλίας την Γκινγκάμπ, στο Λιγκ Καπ τη Ρεν 3:2, στο πρωτάθλημα της Γαλλίας τη Μονπελιέ 2:0. Στην κατάταξη η ΠΣΖ είναι  ηγέτης με 59 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 11 βαθμούς περισσότερο από τη Λυών και τη Μαρσέιγ. Εκτός έδρας οι Παριζιάνοι έπαιξαν 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν εφτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Τώρα ο προπονητής της Λιλ είναι ο Γκαλτιέ, γνωστός για την αφοσίωσή του στο αμυντικό ποδόσφαιρο, άραγε το παιχνίδι των «σκυλιών» στην άμυνα θα βελτιωθεί στο εγγύς μέλλον. Η ΠΣΖ εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο στο “Park de Prens”, αλλά μπορούμε να μη αμφιβάλλουμε ότι οι “κόκκινο-μπλε” θα είναι σε θέση να κερδίσουν τους επόμενους τρεις βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν + σύνολο κάτω από 4,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *