The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Μονπελιέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Монпелье-16.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Πιερ Μορουά

Ένας νέος γύρος ξεκινά την Παρασκευή σε διάφορα κορυφαία πρωταθλήματα. Συμπεριλαμβανομένου του Γαλλικού Πρωταθλήματος. Εκεί ένας απροσδόκητος ηγέτης, η Λιλ, θα παίξει εναντίον της Μονπελιέ. Θα καταφέρουν Les Dogues να κερδίσουν το μέγιστο στον επερχόμενο αγώνα;

Η Λιλ θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο την ευκαιρία του

Les Dogues μετά το ασημένιο μετάλλιο το 2019 έκαναν το αναμενόμενο βήμα πίσω. Έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια στο Champions League στο πρώτο μέρος της σεζόν, οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μείνουν μεταξύ των ηγετών. Βασικά, δεν είχαν χρόνο, στη Γαλλία, μετά το κλείδωμα, αποφασίστηκε να μην ξαναρχίσουν τους αγώνες στη Ligue 1. Αλλά στη νέα κλήρωση, οι παίκτες του Galtier μπορούν να γίνουν αυτοί που θα εκμεταλλευτούν την αστάθεια της ΠΣΖ. Φαινόταν ότι την άνοιξη, η ίδια η Λιλ άρχισε να «κουτσαίνει» και έχασε το προβάδισμα. Αλλά την αποφασιστική στιγμή, στο Παρίσι, κατάφερε να νικήσει το grand, το μοναδικό γκολ εναντίον του grand σκόραρε ο Jonathan David. Την περασμένη Παρασκευή Les Dogues νίκησαν τους Μετς εκτός έδρας, διατηρώντας το προβάδισμα 3 πόντων έναντι των Παριζιάνων. Απομένουν 6 βήματα μέχρι τον τίτλο, αλλά μπορεί να επιτραπεί το πολύ ένα λάθος.

Η Μονπελιέ μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για επιστροφή στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι «Paladins» πριν από δώδεκα χρόνια βίωσαν την «χρυσή» περίοδο τους. Το 2011 έφτασαν στον τελικό του κυπέλλου, και ένα χρόνο αργότερα έγιναν εντυπωσιακά πρωταθλητές της χώρας. Τότε, ωστόσο, υπήρξε μια σοβαρή ανατροπή. Και μόνο με τον σημερινό τεχνικό, Ter-Zakaryan, εμφανίστηκε η ελπίδα να δούμε την ομάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στο τελευταίο ράλι ο Μισέλ και οι παίκτες του σταμάτησαν στην 8η θέση. Τώρα ο σύλλογος καταλαμβάνει περίεργα την ίδια θέση. Αλλά υπάρχει ελπίδα ότι θα μπορέσει να ανέβει ψηλότερα. Έχοντας βιώσει μια τρομερή πτώση τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο, όταν σημειώθηκαν 2 πόντοι σε 8 γύρους, δεν υπήρξαν ήττες για 13 φορές στη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο όπου συνεχίζει να αγωνίζεται. Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε ισοπαλία με τη Μαρσέιγ. Η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ, αλλά μετά έχασε 2-1 και 3-2, και μόνο χάρη στο διπλό του Λαμπόρντ, κατάφεραν να αρπάξουν ισοπαλία. Παρεμπιπτόντως, ο Gaetan έχει ήδη 12 γκολ, καθώς ο Delors είναι μόνο 1 γκολ πίσω.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 16 αγώνες η Μονπελιέ είχε μόνο 2 νίκες. Στα 4 τελευταία παιχνίδια η Λιλ πήρε 10 από τους 12 πιθανούς βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μονπελιέ μοιάζει με αρκετά ισχυρό αντίπαλο. Αλλά θα είναι επίσης μια δοκιμή φιλοδοξιών πρωταθλήτριας, και η Λιλ θα πρέπει να κερδίσει εντός έδρας (απόδοση 1,70).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *