The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη του αγώνα

Lille-Monaco-22.09

Λιγκ 1 Γαλλίας

Stade PierreMauroy“, Villeneuve dAscq

Ημερομηνία αγώνα: 22/09/201, 09:45 Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή στην Λιγκ 1 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Λιλ και της Μονακό. Οι Monegasques είχαν καλό ξεκίνημα της σεζόν, πέτυχαν μια σειρά από νίκες, αλλά αισθητά χάνουν σε ανταγωνισμό με την ΠΣΖ. Στην τρέχουσα σεζόν είναι πρακτικά αδύνατο να παλέψουν για το τίτλο στο πρωτάθλημα, ενώ ο στόχος υπάρχει – δεύτερη θέση και απευθείας εισιτήριο στη φάση των ομίλων του Champions League, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε επίσκεψη στη Λιλ για να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.

Η αποτυχία της Λιλ

Η Λιλ μετά από τους έξι γύρους των παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Γαλλίας ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο πέντε βαθμούς, είναι μόλις η 17η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γαλλίας. Μέχρι τη μεταβατική ζώνη και τη ζώνη του υποβιβασμού υπάρχει μόνο μία μονάδα χάντικαπ. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δείχνουν αδύναμο επίπεδο ποδοσφαίρου, αν δε υπάρξει η ποιοτική βελτίωση στο εγγύς μέλλον, τα «σκυλιά» μπορεί να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγωνιστών για την επιβίωση στη γαλλική ελίτ.

Υπάρχει αποτυχία

Η Μονακό απέτυχε στον αγώνα του πέμπτου γύρου της Λιγκ 1 κόντρα στη Νις, χάνοντας από τον αντίπαλο με σκορ 0:4, αλλά η ομάδα διορθώθηκε στη συνέχεια, φέρνοντας από τη Λειψία ένα βαθμό, καθώς και κερδίζοντας στον έκτο γύρο το Στρασβούργο 3:0. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονακό βρίσκεται στη δεύτερη θέση, σημείωσε 15 βαθμούς, -3 διαφορά με την ΠΣΖ, η οποία ηγείται.

Πρόβλεψη

Η Μονακό είναι σε θέση να παίξει πολύ καλά σε εκτός έδρας αγώνες, πριν από τον αγώνα με την Πόρτο στο δεύτερο γύρο του Champions League πραγματικά θα ήταν ωραία να αποκτήσει καλή διάθεση, νικώντας τη Λιλ εκτός έδρας. Στο ζευγάρι Λιλ – Μονακό φαίνεται καλή επιλογή το ποντάρισμα στους Monegasques, που έρχονται επίσκεψη για να κερδίσουν τους τρεις πόντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *