The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Μονάκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-LilleOSC-ASMonaco-15.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve d’Aske

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτή την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στη Γαλλία, θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του 29ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου η Λιλ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μονακό. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες αυτές επιλύουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά γενικά είναι κορυφαίες ομάδες της Γαλλίας. Οπότε αξίζει να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Δεύτεροι ηγέτες

Επί του παρόντος η Λιλ βρίσκεται πολύ ήσυχα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, πίσω μόνο από την ΠΣΖ. Για τα «σκυλιά» θα είναι απλά αδύνατο να φτάσουν την ΠΣΖ  (17 βαθμούς διαφορά), αλλά η Λυών επίσης πολύ πίσω (7 βαθμούς). Έτσι λοιπόν για την ενδεκάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι σημαντικό να μην κάνει η ίδια λάθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο η ομάδα έκανε τρία λάθη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχεί – μια εκτός έδρας ήττα στο Κύπελλο εναντίον της Ρεν (2:1) και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας η Λιλ δείχνει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας κερδίσει 4 νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες (3 “ξηρές”) και παίζοντας ισοπαλία με τη Μονπελιέ (0:0). Και πράγματι τώρα η ομάδα σπάνια χάνει…

Επίδραση του ξεκουρασμένου Ζαρντίμ

Ταυτόχρονα η Μονακό δεν βρίσκεται πλέον στην ζώνη υποβιβασμού, έχοντας απομακρυνθεί από αυτή κατά 6 μονάδες. Και όλα αυτά χάρη στο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα ξεκουρασμένος και με νέες ιδέες. Ως αποτέλεσμα: στους τελευταίους 6 αγώνες η ομάδα δεν έχασε ποτέ. Εντούτοις, δεν ήταν αποκλειστικά νίκες: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στους τελευταίους δύο αγώνες οι Monegasques άρχισαν και πάλι να «σκοντάφτουν», έχοντας παίξει ισοπαλία με την Ανζέ (2:2) και την Μπορντό (1:1). Έτσι, τα προβλήματα των “ερυθρόλευκων” στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί…

Πρόβλεψη

Η Μονακό είναι καλή τώρα, αλλά η ομάδα δεν φτάνει στο επίπεδο της Λιλ. Επιπλέον, τα «σκυλιά» θα παίξουν μπροστά στους οπαδούς τους, και αυτό σημαίνει πολλά στη Γαλλία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει νόημα να ποντάρετε στους γηπεδούχους, αλλά ακόμα καλύτερα με την αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Λιλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *