The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Λυών: προγνωστικά για τον αγώνα

Лилль-Лион-10.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Πιερ Μορουά

Στη Γαλλία, όπως και σε πολλές άλλες κορυφαίες ποδοσφαιρικές χώρες της Ευρώπης, η περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ. Και αυτή τη φορά οι διοργανωτές επέλεξαν ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι, Λιλ – Λυών. Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου δημοσίευσε πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 10 Μαρτίου 2023.

Η Λιλ μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς, αλλά λιγότερα από όσα θα ήθελε

Τα «Παιδιά», βέβαια, ακόμα βλέπουν στο πλαίσιο του συγκλονιστικού τίτλου πρωταθλήματος της προπέρσινης σεζόν. Αλλά μετά από αυτό, ο προπονητής, ο Γκαλτιέ, έφυγε και όλοι περίμεναν την πτώση. Αλλά αποδείχθηκε πολύ βαθιά, έως και τη 10η θέση. Και, φυσικά, αυτό διευκόλυνε τα πράγματα για τον νέο τεχνικό, Paulo Fonseca. Άλλωστε, ήταν σαφές ότι θα ανεβάσουν ρυθμούς σίγουρα. Αλλά μέχρι στιγμής, η πρόοδος δεν ήταν τόσο σημαντική όσο ήλπιζαν οι οπαδοί και η διοίκηση. Έχουν ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο, στη Ligue 1 τα αποτελέσματα είναι αντιφατικά. Έτσι και με την Λανς στον τελευταίο γύρο όλα έληξαν μόνο με ισοπαλία, 1:1.

Η Λυών άργησε πολύ να απολύσει τον Μπος

Η Λυών προσκάλεσε τον Peter πριν από την κλήρωση του 2021/2022. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά: η ομάδα, που θεωρούνταν διεκδικήτρια του Champions League, τερμάτισε εκτός ζώνης Κυπέλλου Ευρώπης. Στη συνέχεια όμως δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στον Ολλανδό, αλλά, μετά από ένα ωραίο ξεκίνημα, η ομάδα σημείωσε ένα εξαιρετικά ανεπιτυχές σερί. Ως αποτέλεσμα, ο Laurent Blanc εμφανίστηκε στο προπονητικό πόστο. Αλλά κι αυτός άρχισε να τα πάει λίγο-πολύ καλά μόλις την άνοιξη. Ο Λακαζέτ και η παρέα προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Και στο πλαίσιο του πρωταθλήματος από τα τέλη Ιανουαρίου, οι περισσότεροι γύροι έχουν φέρει νίκες. Σε αυτό το φόντο, ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Λοριάν μοιάζει ήδη με μια ειλικρινή αποτυχία.

Προηγούμενοι αγώνες

Μόνο το φθινόπωρο του περασμένου έτους, η Λυών μπόρεσε να διακόψει ένα μακρύ σερί χωρίς νίκες σε αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο. Και πρόσφατα, ήταν οι «υφαντές» που κατάφεραν να περάσουν τα «παιδιά» στο κύπελλο, έστω και μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο αυτή η μονομαχία να αποδειχθεί αρκετά θεαματική. Εδώ θα πρέπει να περιμένουμε χαμηλή απόδοση, συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο “under 2,5 ” (απόδοση 2,19).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *