The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λευκορωσία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Belarus-Germany-08.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Μπορίσοφ Αρένα

Σάββατο, 8 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 8 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες στην ομαδική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 θα λάβει χώρα στο Μπορίσοφ, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Λευκορωσίας και της Γερμανίας. Αυτές οι ομάδες σαφώς δεν είναι του ίδιου επιπέδου, αλλά εκτός έδρας δεν είναι εύκολο να παίξεις. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα Λευκορωσία – Γερμανία.

Ανεπιτυχής έναρξη των προκριματικών

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας φαίνεται αηδιαστική, επειδή ξεκίνησε πολύ χάλια τα προκριματικά για το Euro 2020. Έτσι, οι παίκτες του Igor Kriushenko στους πρώτους αγώνες έχασαν από την Ολλανδία (4:0) και τη Βόρεια Ιρλανδία (2:1). Ναι, το φθινόπωρο τα “λευκά φτερά” φαίνονταν πολύ πιο σίγουροι και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν στον όμιλο στο Πρωτάθλημα Εθνών. Αλλά ήταν μόνο όμιλος Δ με πολύ αδύναμους αντιπάλους. Ενώ εδώ πρέπει να παίξει με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου…

Οι Γερμανοί έχουν συνέλθει;

Ταυτόχρονα, η εθνική Γερμανίας απέτυχε εντελώς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι, αλλά τώρα συνέρχεται σταδιακά. Το φθινόπωρο οι “αετοί” αποκλείστηκαν από τον όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών. Εντούτοις, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020 η ενδεκάδα του Γιοάχιμ Λεβ εξέπληξαν ευχάριστα, νικώντας τη εθνική Ολλανδίας εκτός έδρας 2:3. Και σε γενικές γραμμές τώρα οι Γερμανοί ξεκίνησαν να σκοράρουν και δεν έχει σημασία πού.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας είναι μια τάξη μεγέθους πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει ίσο παιχνίδι εδώ. Με τέτοιους αντιπάλους οι Λευκορώσοι απλά σφίγγουν στο τέρμα τους και “υπομένουν”. Με την ανανεωμένη εθνική Γερμανίας δεν θα περάσει αυτό, γι’ αυτό σας συνιστούμε να ποντάρετε στη σίγουρη νίκη των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γερμανίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *