The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεπτομερής πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Σεβίλλη

Valencia-Sevilla-21.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μεστάγια, Βαλένθια

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος με απόδοση 2,10

Δεν ξέρω κατά πόσο θα πέσει η απόδοση στον αγώνα στη Βαλένθια. Αλλά θα πω, ότι η φρέσκια γραμμή ήταν ένα νόστιμο κομμάτι για τα στοιχήματα υπέρ των γηπεδούχων. Δυστυχώς, η συντριπτική ήττα από τη Σπάρτακ κατέστρεψε ελαφρώς τη γραμμή.

Αν και η ήττα από τη Σπάρτακ δεν με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα που μετά από την ήττα έφτασα να σκέφτομαι (αν και αυτό συμβαίνει περιστασιακά): Αχ, στον επόμενο γύρο θα παίζω 100% εναντίον της Σεβίλλης.

Το παζλ έγινε όταν είδα τη Βαλένθια ως αντίπαλο. Όλα έγιναν σαφή.

Η Βαλένθια τώρα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ειλικρινά, δεν πίστευα σε αυτούς και στον Marcelino από τους πρώτους γύρους, αλλά στη συνέχεια, όπως τους παρακολούθησα να παίζουν, ο Toral έκανε την ομάδα καλύτερη. Εξαιρετική δουλειά στην τακτική εικόνα, οι παίκτες έγιναν πιο σίγουροι. Λιγοστέψανε στο παιχνίδι τους αυτοσυγκέντρωση, νεύρα, αποτυχίες.

Η ομάδα της Σεβίλλης δεν είναι χειρότερη. Αλλά υπάρχουν μερικά «αλλά». Πρώτον, ο προπονητής Μπέρισσο. Είναι ένας γνωστός φίλαθλος των αλλαγών. Αυτό το θυμόμαστε από την περασμένη σεζόν του στην Θέλτα. Τώρα η κατάσταση είναι κάπως παρόμοια. Μόνο τώρα στη διάθεσή του υπάρχει ένας ισχυρός πάγκος, ο οποίος δεν είναι πολύ κατώτερος από τη βάση. Αλλά το γεγονός παραμένει – ο Ed συχνά μπερδεύεται στην αλλαγή. Η Σεβίλλη του πιέζει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ρίχνει ήδη τους βασικούς παίκτες στη μάχη.

Δεύτερον, η Σεβίλλη δεν είναι τεράστια δύναμη. Ακόμα κι αν πάρουμε τη Πριμέρα, μπορούμε να πούμε, ότι κέρδισαν εκεί όπου έπρεπε να κερδίσουν και έχασαν βαθμούς, όπου ο αντίπαλος ήταν με τα δόντια. Έτσι, για παράδειγμα, έχασαν από την Αθλέτικ και την Ατλέτικο. Έπαιξαν ισοπαλία με την Εσπανιόλ. Στο Champions League έχασαν από τη Σπάρτακ, έπαιξαν ισοπαλία με τη Λίβερπουλ.

Ναι, και ο Μπέρισσο δεν είναι ακόμα σταθερός στην τακτική. Ο Ed δεν ένιωσε ακόμα αυτό που χρειάζεται. Το χρυσό μέτρο.

Τρίτον, το ίδιο το γεγονός των ευρωπαϊκών κυπέλλων πολλαπλασιασμένο στη συντριπτική ήττα. Μετά από ένα τόσο επαίσχυντο αποτέλεσμα, νιώθεις ορισμένη κατάθλιψη. Η Σεβίλλη πέταξε στη Μόσχα, έπαιξε έναν εξαντλητικό αγώνα, ξόδεψε δυνάμεις για όλα αυτά.

Ενώ η Βαλένθια είναι εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων και αυτός είναι ο άσος της! Έχει το πλεονέκτημα κυριολεκτικά μπροστά σε όλους τους άμεσους ανταγωνιστές.

Νομίζω ότι στο Μεστάγια η Βαλένθια θα κερδίσει. Τώρα είναι φωτιά. Έχει θάρρος.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *