The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγκανές εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: προγνωστικά για στοίχημα

РеалСосьедад-Леганес-08.11b

Κύπελλο Ισπανίας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Municipal de Butarque

Στην Ισπανία το διάλειμμα για γιορτές ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Έχοντας παίξει την περιοδεία, τώρα οι σύλλογοι μεταβαίνουν στο κύπελλο. Στο πλαίσιο των 32 θα υπάρξουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα επικεντρωθούμε όμως στη συνάντηση της Λεγκανές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι σύλλογοι παίζουν τώρα σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά ίσως ο παράγοντας της έδρας ισοπεδώνει τη διαφορά;

Η Λεγανές δείχνει πολύ μέτριο ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν

Οι «Πεπινέρος» το 2020, μετά από μερικά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, άφησαν την Πριμέρα Ντιβισιόν. Παραλίγο να επιστρέψουν αμέσως: το κανονικό τουρνουά έφερε μόνο την 3η θέση και τα πλέι οφ ήταν ανεπιτυχή για την ομάδα. Φαίνεται ότι αυτή η αστοχία χάλασε την ομάδα. Η ίδια, ακόμη και έχοντας αλλάξει τον τεχνικό της (τώρα εργάζεται εδώ ο Mehdi Nafti), συνεχίζει να βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα της Σεγούντα Ντιβισιόν, όχι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, υπό τον Τυνήσιο, κατάφεραν να δείξουν την πρόοδο. Νικήθηκαν και οι δύο προηγούμενοι αγώνες στο πλαίσιο του Copa del Rey.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εξακολουθεί να αγωνίζεται σε διαφορετικά μέτωπα

Η «Churri-urdin» είναι μια αρκετά δυνατή και φιλόδοξη ομάδα. Και, παρεμπιπτόντως, το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα των τελευταίων ετών επισημοποιήθηκε από αυτούς στο κύπελλο. Στην πολύπαθη κλήρωση του Copa del Rey του 2018/2019, όταν μόλις την περασμένη άνοιξη παίζτηκε η τελική μονομαχία και οι παίκτες του Imanol Alguasil με ιδρώτα έβγαλαν τη νίκη επί της Ατλέτικο. Αυτή τη σεζόν οι Ισπανοί παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ και όχι άσχημα, έφτασαν στα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, όπου θα παίξουν με τη ΡΜ Λειψίας. Δεν είναι όλα χαμένα εντελώς στην Πριμέρα. Ναι, εκεί, μετά από ένα ωραίο ξεκίνημα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, σημειώνοντας ένα δυσάρεστο σερί ήττες. Αλλά η αδύναμη μορφή των συνηθισμένων φαβορί, της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα, ανοίγει ένα «παράθυρο ευκαιριών» για τη φιλόδοξη μεσαίας τάξης ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου του Σαν Σεμπαστιάν. Ωστόσο, το νέο έτος 2022 ξεκίνησε για την ομάδα μόνο με ισοπαλία κόντρα στην αδύναμη Αλαβές, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, σε 8 συναντήσεις, υπάρχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα της Ρεάλ Σοσιεδάδ: 3 νίκες έναντι 2. Κέρδισε τη μοναδική φορά εκτός έδρας, στην πρώτη μονομαχία. Άλλες φορές οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ποτέ ξανά.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρέπει να κερδίσει για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση. Ας πιστέψουμε ότι θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι από το Σαν Σεμπαστιάν (απόδοση 1,94).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *