The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Ιανουαρίου 2020

Leganés-Getafe-17.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Μουνισιπάλ ντε Μπουτάρκε

Ο 20ος γύρος του πρωταθλήματος Ισπανίας ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου με τη μονομαχία μεταξύ Λεγανές και Χετάφε. Και οι δύο ομάδες δεν είναι πολύ δημοφιλείς, η συνάντησή τους μπορεί να ονομαστεί το ντέρμπι των προαστίων της Μαδρίτης, το θέμα είναι ότι οι σύλλογοι βρίσκονται κοντά στην πρωτεύουσα.

Η Λεγανές μπορούν να επιτύχουν ένα κατόρθωμα

Πολλοί έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Λεγανές κατά τον πρώτο γύρο, η ομάδα ήταν απελπισμένο αουτσάιντερ και η σωτηρία της ομάδας φαινόταν ένα θαύμα. Ο Χαβιέρ Αγκίρε, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής προπονητής στις αρχές Νοεμβρίου, καλέστηκε να κάνει κατόρθωμα. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν, τώρα ο σύλλογος έχει μια σειρά από τέσσερις αγώνες χωρίς ήττες και 8 βαθμούς που σημειώθηκαν για αυτή την περίοδο, δηλαδή περισσότερο από τους πρώτους 15 γύρους. Η Λεγανές προς το παρόν παραμένει στη ζώνη υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση, αλλά η κατάσταση δεν είναι πλέον τόσο απελπιστική. Στην επιθυμητή 17η θέση θέλει μόνο ένα βαθμό. Σημειώνουμε επίσης ότι η ομάδα προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου Ισπανίας, νικώντας τη Μούρθια εκτός έδρας με σκορ 4:0.

Η Χετάφε σώπασε λίγο

Η Χετάφε αυτή τη σεζόν ευχαριστούσε τους οπαδούς της με καλά αποτελέσματα σε όλα τα μέτωπα. Η ομάδα έφτασε στους 32 του Europa League και ταυτόχρονα σημείωνε τακτικά βαθμούς στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η ομάδα έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα καταλαμβάνει ακόμα την υψηλή έβδομη θέση, μόλις 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η Χετάφε αποκλείστηκε επίσης από το Κύπελλο Ισπανίας, χάνοντας από τη μέτρια Μπανταλόνα με σκορ 2:0. Θα δούμε αν συνήλθε η ομάδα μετά από σειρά αποτυχιών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Χετάφε κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-0, το διπλό σε αυτόν τον αγώνα καταγράφηκε στο λογαριασμό του Ανχέλ.

Πρόβλεψη

Για κάποιο λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων δεν πιστεύουν καθόλου στην αποτελεσματικότητα αυτών των ομάδων, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις για μεγάλα σύνολα. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι δικαιολογημένο, οι αντίπαλοι μπορούν να δώσουν θεαματικό αγώνα, επιπλέον, κανείς δεν χρειάζεται ιδιαίτερα ισοπαλία εδώ, και οι δύο ομάδες πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν. Σας προτείνουμε να πάρετε το σύνολο είναι πάνω από 1,5 γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *