The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leganes-RealMadrid-18.01

Κύπελλο Ισπανίας

“Estadio Municipal de Butarque”, Λεγανές

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Ισπανικού Κυπέλλου η Λεγανές θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ζευγάρι είναι πολύ ενδιαφέρον και αμφιλεγόμενο: η Λεγανές είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά την ήττα τη Δευτέρα από την Μπέτις, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί με τίποτα να βρει το παιχνίδι της. Από τη μία πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να είχε ξυπνήσει, αλλά από την άλλη πλευρά, οι πρόσφατες αποτυχίες της νυν παγκόσμιας πρωταθλήτριας είχαν κατεβάσει αισθητά το ηθικό των «μαρέγκων».

Έπεσαν στην κατάταξη

Μετά την ήττα από την Μπέτις η Λεγανές έπεσε στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν στη 13η θέση, έχοντας στο ενεργητικό 24 βαθμούς, 8 μονάδες περισσότερο από την Λα Κορούνια, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Αν και η Λεγανές δεν κινδυνεύει από υποβιβασμό, αλλά θα δυσκολευτεί πολύ να παλέψει για τη θέση στη ζώνη του Europa League, ενώ στο Κύπελλο μπορεί να πιαστεί στα ημιτελικά, λαμβάνοντας υπόψη όχι την καλύτερη φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προβλήματα

Ο Ζιντάν εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά περισσότερο από προφανές ότι η ομάδα έχει προβλήματα. Για τον τίτλο στο πρωτάθλημα πλέον δεν πρόκειται, μια θέση στην τριάδα της Πριμέρα θα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης προς το παρόν είναι η τέταρτη, αλλά ήδη οκτώ βαθμούς πίσω από τη Βαλένθια, ωστόσο, οι «νυχτερίδες» έχουν παίξει έναν αγώνα περισσότερο. Το Κύπελλο για Ρεάλ μπορεί να γίνει διέξοδος, αλλά το προημιτελικό στάδιο αποτελείται από δύο παιχνίδια, δεν είναι τίποτα αν δεν κερδίσει μεγάλη νίκη εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Λεγανές – Ρεάλ Μαδρίτης οι μελλοντικοί γηπεδούχοι φαίνονται υποτιμημένοι, η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα δεν παίζει για απόδοση       1,40 στη καθαρή νίκη εκτός έδρας ενάντια σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Με τη σειρά της η Λεγανές στην έδρα της δεν χάνει συχνά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λεγανές με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *