The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Μπέτις

Leganes-Betis-08.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 8 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Butarque

Στις 8 Μαΐου στις 09:45 μ.μ. στο Λεγανές η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Butarque» θα φιλοξενεί την Μπέτις στον αγώνα του 36ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Η Λεγανές κερδίσει μόλις 1 νίκη στους 9 τελευταίους γύρους, σημειώνοντας σ’ αυτούς 6 βαθμούς. Στις τελευταία 6 συναντήσεις η ομάδα είχε 5 ήττες, παίζοντας αδύναμα όσο στην επίθεση, τόσο και στην άμυνα. Τρεις γύρους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν η Λεγανές με 30 πόντους και διαφορά τερμάτων 30-53 βρίσκεται στην 17η θέση στη La Liga, 6 βαθμούς μπροστά από την Σπόρτινγκ που πηγαίνει για αποκλεισμό. Αυτή η σεζόν στην Ισπανία ήταν αδύναμη από πλευράς βαθμών των αουτσάιντερ, γι’ αυτό η Λεγανές δεν αποκλείεται, συνήθως για τη διατήρηση θέσης στη La Liga η ομάδα έπρεπε να κερδίσει τουλάχιστον 40 πόντους. Η Λεγανές εντός έδρας σε 17 αγώνες σημείωσε 17 πόντους, παίζοντας προσεκτικό ποδόσφαιρο, η διαφορά τερμάτων είναι 17-22.

Η Μπέτις έχει χαλαρώσει στους τελευταίους γύρους, χάνοντας από την Ατλέτικο 1:2 και από την Αλαβές 1:4. Η ενδεκάδα από τη Σεβίλλη έχει λύσει το ζήτημα της διατήρησης της θέσης στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας με 37 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 15η θέση στον πίνακα, και τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος μπορεί να παίξει για τη διασκέδαση. Η Μπέτις εκτός έδρας παίζει αδύναμα, έχοντας σκοράρει σε 17 συναντήσεις 13 πόντους, με διαφορά τερμάτων 17:34, έχοντας χάσει 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας.

Στους αγώνες Μπέτις – Λεγανές υπάρχει πλήρη ισότητα, οι ομάδες έχουν συναντηθεί 5 φορές στην ιστορία, κέρδισαν από 2 νίκες και 1 φορά έπαιξαν ισοπαλία, ακόμη και η διαφορά τερμάτων είναι ίδια 6:6. Στο επερχόμενο ματς η ισορροπία πρέπει να κινηθεί υπέρ των γηπεδούχων, η νίκη τους εγγυάται τη διατήρηση θέσης στην Πριμέρα. Στους τελευταίους γύρους τους βαθμούς σκοράρουν οι ομάδες που τους έχουν ανάγκη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λεγανές.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *