The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Αλαβές: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leganes-Deportivo Alaves-23.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio Municipal de Butarque, Leganés

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 13ου γύρου της ισπανικής La Liga θα ανοίξει με μονομαχία μεταξύ Λεγανές και Αλαβές. Παρά το γεγονός ότι οι θέσεις των αντίπαλων πριν την επερχόμενη περιοδεία σχεδόν αντικατοπτρίζονται στην κατάταξη του πρωταθλήματος, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων έχει λίγες πιθανότητες να κερδίσει την Παρασκευή. Προσέξτε επίσης το γεγονός ότι η Λεγανές ολοκλήρωσε ανεπιτυχώς τον τελευταίο γύρο αγώνων.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Μετά από 12 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Λεγανές βρίσκεται μόνο στην 18η θέση στη La Liga με 10 βαθμούς στο ενεργητικό. Στον προηγούμενο γύρο τα “αγγούρια” δεν κατάφεραν ποτέ να κερδίσουν, σημειώνοντας τέσσερες ισοπαλίες και μία ήττα. Δεν χάνουν συχνά, αλλά η έλλειψη νικών μιλά για προβλήματα στην ομάδα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα

Ενώ η Αλαβές πριν από τον 13ο γύρο δεν έχει προβλήματα. Η ομάδα του Abelardo έχει 23 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από 12 ημέρες αγωνιστικής και είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την κορυφαία Μπαρτσελόνα. Δηλαδή οι Βάσκοι εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες όχι μόνο για την τελική θέση στο TOP-4, αλλά και για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της χώρας τους. Είναι σαφές το να γίνει πρωταθλήτρια η Αλαβές είναι κάτι φανταστικό, ωστόσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε την επιτυχία των μελλοντικών φιλοξενουμένων με το Abelardo. Εκτός έδρας η Αλαβές σημείωσε 9 γκολ σε έξι αγώνες και έχασε 8.

Πρόβλεψη

Η Λεγανές, εάν η ομάδα συνεχίσει να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, μπορεί να απολύσει τον Pellegrini, ενώ η Αλαβές έδειξε ίσως το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της και οι Βάσκοι δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ο επερχόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες, επειδή ξεκινά μεγάλος κύκλος αγώνων, τον οποίο θα ήθελαν να ξεκινήσουν με νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Αλαβές θα σκοράρει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *