The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Хоффенхайм-13.12b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λεβερκούζεν. Μπάι Αρένα

Ο ενδέκατος γύρος της Μπουντεσλίγκα θα τελειώσει με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ.

Λεβερκούζεν

Δεύτερη θέση, 22 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 19:9 – παρά τις σοβαρές απώλειες στο σύνολο των καλοκαιρινών αγώνων, η Λεβερκούζεν εξακολουθεί να είναι υποψήφια για να τερματίσει στην κορυφαία-4. Στους προηγούμενους πέντε αγώνες η ομάδα της Λεβερκούζεν με εντυπωσιακό στιλ νίκησε 4:2 την Φράιμπουργκ, 4:3 την Γλάντμπαχ, 2:1 την Αρμίνια και 3:0 την Σάλκε, καθώς σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Χέρτα Βερολίνου.

Χόφενχαϊμ

Ένα άλλο μέλος της φάσης των ομίλων του Europa League, η Χόφενχαϊμ, δεν άντεξε τον αγώνα σε δύο μέτωπα, στην Μπουντεσλίγκα είναι μόλις δέκατη με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:17. Την παραμονή οι «αγρότες» νίκησαν την Άουγκσμπουργκ 3:1, αλλά πριν από αυτό είχαν μια σειρά αποτυχιών σε μονομαχίες με τους Μάιντς (1:1), Στουτγκάρδη (3:3), Βόλφσμπουργκ (1:2) και Ούνιον (1:3).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Λεβερκούζεν είναι το σαφές φαβορί του ζευγαριού. Ωστόσο, ακόμη και σε κατάσταση κρίσης, η Χόφενχαϊμ σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι. Υποθέτω ότι εδώ θα συνεχίσει την παράδοσή της, ακόμα κι αν δεν της φέρνει μεγάλη χαρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λεβερκούζεν δε θα χάσει + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *