The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Πόρτο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayer04Leverkusen-FCPorto-20.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Στα πλέι-οφ υπάρχουν μερικά ζευγάρια που θα μπορούσαν να παίξουν στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία από αυτές τις αναμετρήσεις είναι Λεβερκούζεν εναντίον Πόρτο, η πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ τους προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Η Λεβερκούζεν είναι συνηθισμένα επικίνδυνη

Οι φαρμακοποιοί έφτασαν στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ σε διαμετακόμιση μέσω της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λεβερκούζεν ήταν ειλικρινά άτυχη με τον όμιλο, οπότε η ομάδα άφης να περάσει μπροστά η δυνατή Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Μόνο Λοκομοτίβ Μόσχας κατάφερε να προσπεράσει. Ο σύλλογος του το Λεβερκούζεν βρίσκεται στην 5η θέση στη γερμανική Bundesliga, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φαρμακοποιοί είναι πολύ απρόβλεπτοι, κέρδισαν την Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να χάσουν από της μεσαίας κατηγορίας ομάδα ή από αουτσάιντερ. Οι φαρμακοποιοί θα δυσκολευτούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο σε τρία τουρνουά ταυτόχρονα.

Οι «δράκοι» είναι σε καλή κατάσταση

Η Πόρτο αυτή τη σεζόν δεν έφτασε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στα προκριματικά από την Κρασνοντάρ. Οι «δράκοι» είχαν δύσκολη παρέα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ – Φέγενορντ, Γιανγκ Μπόις, Ρέιντζερς. Από αυτό το κουαρτέτο οι Πορτογάλοι βγήκαν νικητές. Η ομάδα έχει μια σειρά από έξι αγώνες χωρίς ήττα σε όλα τα τουρνουά. Η Πόρτο έφτασε στους τελικούς του πορτογαλικού κυπέλλου και κατάφερε επίσης να χάσει στον καθοριστικό αγώνα του Λιγκ Καπ, χάνοντας το τρόπαιο από την Μπράγκα. Χάρη σε δύο ήττες της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα, οι «δράκοι» μείωσαν τη διαφορά από τους «αετούς» έως ένα βαθμό. Η Πόρτο είναι έμπειρος μαχητής ευρωπαϊκών κυπέλλων που μπορεί να αγωνιστεί για τη νίκη στο τουρνουά με καλή φόρμα και άνετο δίκτυο.

Πρόβλεψη για τον αγώνα

Είναι περίεργο ότι οι σύλλογοι παίζουν τακτικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί. Η Λεβερκούζεν θεωρείται ένα μικρό φαβορί λόγω της έδρας της. Ο πρώτος αγώνας δεν πρέπει να έχει αποφασιστικό πλεονέκτημα για έναν από τους αντιπάλους, αφού οι ομάδες είναι περίπυ ίσες στην τάξη. Περιμένουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα και προσφέρουμε να ποντάρετε στην ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,786.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *