The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Байер-30.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Στο Champions League το μισό πρόγραμμα της φάσης των ομίλων είναι πίσω μας. Και για ορισμένους κορυφαίους συλλόγους, ο 4ος γύρος θα είναι καθοριστικός: χάνοντας ή απλά μη κερδίζοντας, ο μεγιστάνας θα αποχαιρετήσει τις πιθανότητες να φτάσει στα πλέι οφ. Αυτό ισχύει και για την Λεβερκούζεν που φιλοξενεί την Πόρτο στο Λεβερκούζεν. Θα κερδίσουν το δικό τους οι Γερμανοί; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έκανε τη δική του εκδοχή για την πρόβλεψη του αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2022.

Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα με νέο τεχνικό

Οι «ασπιρίνες» το 2021 πόνταραν στον Gerardo Seoane. Και ο Ελβετός έδωσε αμέσως το αποτέλεσμα – κατάφερε να επιστρέψει την ομάδα στην πρώτη 4άδα. Ένα άλλο ερώτημα είναι ότι στη νέα κλήρωση όλα άρχισαν να καταρρέουν από την αρχή. Η Γκραντ από το Λεβερκούζεν αποκλείστηκε από το κύπελλο από τον πρώτο κιόλας αντίπαλο, την πιο σεμνή Έλφερσμπεργκ, χάνοντας με σκορ 3-4 στο γήπεδο τους. Στην Bundesliga, η ομάδα είχε μόλις 1 νίκη και 5 βαθμούς μετά από 8 γύρους. Το μόνο πράγμα που έσωσε τον τεχνικό ήταν ότι στο Champions League μετά το 0-1 στη Μπριζ κατάφεραν να νικήσουν την Ατλέτικο. Αλλά μετά τη διεθνή διακοπή, ο σύλλογος έχασε 0-4 από την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga και 0-2 από την Πόρτο στο Champions League. Και πήρε αμέσως έναν νέο τεχνικό, τον Τσάμπι Αλόνσο. Για τον Ισπανό, με όλη του την εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, αυτή είναι η πρώτη τέτοια προπονητική εμπειρία.

Η Πόρτο άρπαξε κυριολεκτικά την τελευταία ευκαιρία

Οι «δράκοι» είναι ένας από τους γίγαντες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Και ο πιο έμπειρος μαχητής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ο οποίος συμμετείχε επανειλημμένα στα πλέι οφ του Champions League, και σχετικά πρόσφατα, υπό τον Μουρίνιο, κέρδισε το κύπελλο. Στον τελευταίο κύκλο κέρδισε τη 3η θέση, αλλά στον όμιλο με Λίβερπουλ, Ατλέτικο και Μίλαν προσπέρασαν τη τελευταία. Στον προηγούμενο γύρο στη διεθνή σκηνή ξεκίνησε ανεπιτυχώς: στο τέλος έχασε στη Μαδρίτη (το γκολ του Γκριεζμάν στο 11ο πρόσθετο λεπτό ήταν καθοριστικό). Και μετά υπήρξε ένα συγκλονιστικό χτύπημα από την Μπριζ με τη μορφή του 4:0 στο «Dragau». Αν έχαναν και από τους Γερμανούς… Αλλά κατάφεραν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο για το καθοριστικό ματς, με αποτέλεσμα στο 2ο ημίχρονο οι Σανούσι και Γκαλένο να σκοράρουν γκολ από πάσες του Ταρέμι.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από αυτό το διάστημα, οι ομάδες συναντήθηκαν μόνο μία φορά σε επίσημο επίπεδο, στους 32 του Europa League, τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε η Λεβερκούζεν αποδείχθηκε πιο δυνατή και τις δύο φορές: 2-1 εντός έδρας, 3-1 στην Πορτογαλία.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, περιμένουν εκδίκηση από την Λεβερκούζεν. Είναι όμως σημαντικό και για τους δύο συλλόγους να πετύχουν αποτέλεσμα, οπότε δεν περιμένουμε ιδιαίτερα ανοιχτό ποδόσφαιρο και ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *