The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

Байер-БоруссияД-11.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λεβερκούζεν. Στάδιο “ByArena

Το απόγευμα του Σαββάτου η Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα του τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ.

Λεβερκούζεν

Μετά από τρία εναρκτήρια παιχνίδια η Λεβερκούζεν κέρδισε επτά βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:2, χάρη στους οποίους ανέβηκε στη δεύτερη θέση εν κινήσει. Και αν στον πρώτο γύρο οι «φαρμακοποιοί» σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ούνιον Βερολίνου, στη συνέχεια συνέτριψαν αλύπητα 4:0 την Γλάντμπαχ και 4:1 την Άουγκσμπουργκ.

Ντόρτμουντ

Παράλληλα, η Ντόρτμουντ με θετική διάθεση ολοκλήρωσε τις εντός έδρας μονομαχίες με την Άιντραχτ (5:2) και τη Χόφενχαϊμ (3:2), χάνοντας 1:2 από τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα είναι η τρέχουσα πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 9:6.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Λεβερκούζεν δεν φαίνεται καθόλου χειρότερη από την Ντόρτμουντ, η οποία παίζει ανασφαλές εκτός έδρας. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *