The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Νις: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Ницца-22.10b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα, Λεβερκούζεν

Την Πέμπτη το Champions League θα αντικατασταθεί από το Europa League. Αυτό το τουρνουά δικαιολογημένα θεωρείται λιγότερου κύρους. Αλλά ακόμη και εδώ θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ των εκπροσώπων της Γερμανίας και της Γαλλίας: η Μπάγερ στο Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί με τη Νις.

Η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ακόμα αυτή τη σεζόν

Οι «Ασπιρίνες» δεν μπορούν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους την περασμένη σεζόν. Αντίθετα, εκεί επιβεβαίωσαν πλήρως την κατάσταση του «Neverkusen», μιας άτυχης ομάδας, η οποία χάνει τρόπαια. Έτσι ήταν το 2020, όταν η ομάδα έχασε στον τελικό του κυπέλλου. Αλλά, το πιο σημαντικό, στο τέλος, έχασε αγώνα για την 4η θέση, και με αυτό έμεινε χωρίς το Champions League. Επιπλέον, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το κύριο ταλέντο τους, τον Κάι Χάβερτς. Ο επιθετικός-σκόρερ, Volland, έχει επίσης φύγει. Αν και ο Patrick Schick προσκλήθηκε να τους αντικαταστήσει, ωστόσο η ομάδα του Peter Bose έχει σαφώς χειρότερη επίθεση. Αλλά υπερασπίζεται καλά: δέχτηκε μόνο 2 γκολ σε 4 παιχνίδια που παίχτηκαν. Ως αποτέλεσμα, μόνο το σαββατοκύριακο, μετά από 3 σερί ισοπαλίες, κατάφερε να κερδίσει νίκη. Χάρη στο γκολ του Alario με πάσα από τον Bailey, ηττήθηκε η Μάιντς στην έδρα της.

Η Νις ανέβασε ρυθμούς πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών διαγωνισμών

Η Νις κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς υπό τον Πατρίκ Βιεϊρά. Ο θρυλικός Γάλλος αμυντικός μέσος δείχνει ότι έχει εξελιχθεί σε αξιοπρεπή επιθετικό. Έχοντας σαφώς περιορισμένους οικονομικούς πόρους, χάνοντας συνεχώς κορυφαίους παίκτες, κατάφερε να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Τη στιγμή της διακοπής της τελευταίας σεζόν, οι παίκτες του ήταν στην 5η θέση, γεγονός που τους επέτρεψε να επιστρέψουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κατά τη διάρκεια του «παραθύρου», η σύνθεση άλλαξε αρκετά αισθητά, και, ίσως, γι’ αυτό στην αρχή της κλήρωσης η Νις επιβραδύνθηκε. Έχοντας κερδίσει εναντίον της Λανς και του Στρασμπούρ στους εναρκτήριους γύρους, μετά δέχτηκε από 3 γκολ από τη Μονπελιέ και την ΠΣΖ, χάνοντας και από τις δύο, έπειτα η Νις ικανοποιήθηκε με ισοπαλία από την Μπορντό. Αλλά τον Οκτώβριο φαίνεται καλά: πριν από την παύση για παιχνίδια των εθνικών, κατάφεραν να νικήσουν την Λανς 2-1, την Κυριακή κέρδισαν 3 βαθμούς από την Σαιντ-Ετιέν. Ο Amin Gouiri, που αγοράστηκε από τη Λυών, ξεκινά άριστα: ο 20χρονος επιθετικός έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 7 αγώνες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νις δεν είναι καθόλου τακτικός συμμετέχων σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Και η Λεβερκούζεν δεν παίζει πάντα εκεί. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία αυτού του ζευγαριού.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν προσχώρησε αρκετά μακριά στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό την περασμένη σεζόν. Η σημερινή Νις δεν έχει τέτοια εμπειρία και είναι απίθανο να αρπάξει βαθμούς στο Λεβερκούζεν. Στοιχηματίζουμε στους γηπεδούχους με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *