The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayer04Leverkusen-BorussiaDortmund-08.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, 7:30 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Ο 21ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα είναι πολύ ενδιαφέρων, διότι θα παιχτούν πολλά ωραία ματς ταυτόχρονα. Ένας από αυτούς θα είναι η Λεβερκούζεν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ, πρόβλεψη για τον οποίο προσφέρει ο πόρος μας.

Οι «φαρμακοποιοί» πρέπει να μειώσουν τη διαφορά από τη τετράδα

Η Λεβερκούζεν είναι ακόμα πέμπτη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες και τους στόχους του συλλόγου, ο οποίος στοχεύει στο Champions League. Η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί πέντε βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα οι «φαρμακοποιοί» έχασαν από τη Χόφενχαϊμ 2:1, αφήνοντας τους ανταγωνιστές να φύγουν μπροστά. Η ομάδα αποκαταστάθηκε εν μέρει στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου νίκησε τη Στουτγάρδη εντός έδρας και προκρίθηκε στους προημιτελικούς. Στη Λεβερκούζεν ο Arangis θα χάσει τον αγώνα λόγω τραυματισμού και ο Paulinho, ο οποίος έφυγε για να παίξει στην εθνική ομάδα. Η ομάδα πρέπει να ρίξει όλη τη δύναμή της στο πρωτάθλημα για να μπει στην πρώτη τετράδα.

Οι «σφίγγες» πρέπει να αποκατασταθούν για το φιάσκο στο κύπελλο

Οι «σφίγγες» ξεκίνησαν θεαματικά μετά το διάλειμμα, έχοντας σκοράρει 15 γκολ σε τρία παιχνίδια και σημειώνοντας το μέγιστο αριθμό βαθμών – 9. Η ομάδα ανέβηκε στην τρίτη θέση και η διαφορά από τον ηγέτη είναι μόνο τρεις βαθμούς. Αλλά η ομάδα αυτή την εβδομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας, χάνοντας εκτός έδρας από τη Βέρντερ 3:2. Θα πρέπει να σημειωθεί στη σύνθεση των «σφιγγών» ο νεαρός Έρλινγκ Χόλαντ, ο οποίος σημείωσε 7 γκολ σε τρεις αγώνες, σε δύο παιχνίδια τον έβγαλαν για αντικατάσταση. Ο ταλαντούχος Νορβηγός σκόραρε και στη Βέρντερ, έχοντας βγει για αντικατάσταση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την επιτυχία της ομάδας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι μάχες αυτών των αντιπάλων δεν γίνονται βαρετές, στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τουλάχιστον τέσσερα γκολ σκόραραν τακτικά. Στην έδρα τους σε αυτό το πρωτάθλημα οι «σφίγγες» κατέστρεψαν την Λεβερκούζεν με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε τη μάχη δύο ισχυρών και ασταθών συλλόγων, η Ντόρτμουντ  τον τελευταίο καιρό φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Οι «φαρμακοποιοί» είναι σε θέση να κερδίσουν νίκη με οργανωμένο αμυντικό παιχνίδι. Περιμένουμε και πάλι τη θεαματική μάχη από τους αντιπάλους, γι’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *