The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπέτις: προγνωστικά για στοίχημα

Байер-Бетис-04.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Λεβερκούζεν και Μπέτις θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση στον όμιλο Ζ στον επόμενο αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Λεβερκούζεν

Η θέση του ηγέτη ανήκει πλέον στην Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε επτά βαθμούς με διαφορά τερμάτων 7-2. Προηγουμένως, οι Φαρμακοποιοί έφεραν ισοπαλία 1:1 με την Μπέτις, ενώ αποδείχθηκαν επίσης πιο δυνατοί από τη Φερεντσβάρος (2:1) και τη Σέλτικ (4:0). Ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι της Bundesliga η ομάδα από το Λεβερκούζεν έχασε με 0:2 από τη Βόλφσμπουργκ.

Μπέτις

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αποδείχθηκε ανεπιτυχές για την Μπέτις. Το άνευ όρων φιάσκο 0:3 από την Ατλέτικο είναι άλλη μια επιβεβαίωση αυτού. Όμως στο Γιουρόπα Λιγκ οι Βέρντι Μπλάνκος είναι κοντά να περάσουν στο ανοιξιάτικο στάδιο. Τώρα είναι οι δεύτεροι, έχοντας πίσω από τις πλάτες τους επιτυχημένες αναμετρήσεις με Σέλτικ (4:3), Φερεντσβάρος (3:1) και Λεβερκούζεν(1:1).

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν έχει πολύ μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά η Μπέτις έχει αποδειχθεί πολύ μαχητική ομάδα με εξαιρετική επιθετική γραμμή. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν αποτελεσματικά χτυπήματα και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *