The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μοναχού: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayerLeverkusen-BayernMunich-12.01

Μπουντεσλίγκα

Μπάι Αρένα Λεβερκούζεν

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 22:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου. Ο αγώνας υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων, γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ομάδα των ηγετών, έθεσαν υψηλούς στόχους, Η Λεβερκούζεν ονειρεύεται να επιστρέψει στο Champions League, ενώ η Μπάγερν Μοναχού είναι κοντά σε ένα άλλο τίτλο στο πρωτάθλημα.

Δεν έχαναν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα σε καλή διάθεση. Στα τελευταία πέντε ματς οι “φαρμακοποιοί” κατάφεραν να κερδίσουν τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Ισοπαλίες καταγράφηκαν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ανόβερο, νίκες – επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Στουτγάρδης, της Βέρντερ Βρέμης. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς στο ενεργητικό, πίσω από την κορυφαία Μπάγερν Μοναχού 13 βαθμούς. Στην έδρα της η Λεβερκούζεν έπαιξε οκτώ παιχνίδια, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 17:8.

Ηγέτης

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο με το αποτέλεσμα την απόλυση του Carlo Ancelotti από τη θέση του προπονητή. Γιουπ Χάινκες, ο οποίος ήρθε για “βοήθεια” επέστρεψε αμέσως τη σειρά, έφτιαξε την πειθαρχία στην ομάδα. Μετά από 17 γύρους η ομάδα του Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς στο ενεργητικό, 11 βαθμούς διαφορά από το πλησιέστερο διώκτη τη Σάλκε. Εκτός έδρας η ομάδα έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε +6 =1 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 14:7.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ της συνάντησης, αλλά “οι φαρμακοποιοί παίζουν καλά γενικά, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, οπότε μην υποτιμάτε τη Λεβερκούζεν. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στην γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *