The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayerLeverkusen-BayernMunich-17.04

Κύπελλο Γερμανίας

Μπάι Αρένα

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν θα φιλοξενεί στην έδρα της την Μπάγερν Μονάχου. Ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα για τις  εταιρείες στοιχημάτων είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, οι «κόκκινοι» έχουν πολύ καλή σεζόν, η οποία μπορεί να γίνει εξαιρετική. Για να γίνει αυτό, η Μπάγερν πρέπει να κερδίσει στο Κύπελλο Γερμανίας και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετά καλή φόρμα

Πριν από το διάλλειμα για τις εθνικές ομάδες η Λεβερκούζεν σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Κολωνία έχασε από τον αντίπαλο με σκορ 0:2. Μετά το διάλειμμα δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την Άουγκσμπουργκ. Φάνηκε ότι οι «φαρμακοποιοί» ήταν σε παρακμή, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Στις επόμενες δύο συναντήσεις οι «φαρμακοποιοί» έπαιξαν με τις ισχυρές ΡΜ Λειψίας και Άιντραχτ, και νίκησαν τους αντιπάλους με το ίδιο σκορ 4:1.

Σκοράρουν πολύ

Μετά την ήττα από τη ΡΜ Λειψίας η Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα της Γερμανίας έπαιξε τρία παιχνίδια, όπου έχει καταφέρει να σκοράρει 15 γκολ στην εστία του αντιπάλου, δηλαδή πέντε γκολ κατά μέσο όρο. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι των «κόκκινων» ήταν δύο Μπορούσια και Άουγκσμπουργκ, αρκετά ισχυρές ομάδες. Η Μπάγερν είναι ήδη η πρωταθλήτρια της Γερμανίας και οι «κόκκινοι» δεν πρέπει να φυλάνε τις δυνάμεις για το υπόλοιπο της σεζόν, υπάρχουν πολύ λίγοι σημαντικοί αγώνες μπροστά. Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Μπάγερν έπαιξε 15 εκτός έδρας αγώνες, όπου κατάφερε να σημειώσει 11 νίκες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 30:12.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου δύο φορές στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε με τη Λεβερκούζεν, οι «κόκκινοι» δύο φορές νίκησαν τους «φαρμακοποιούς» με το ίδιο σκορ 3:1. Το Μόναχο απόκτησε ωραία φόρμα, το οποίο φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα στο γερμανικό πρωτάθλημα, πάνε στο Λεβερκούζεν για νίκη στα ημιτελικά του εθνικού κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μπάγερν Μονάχου είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *