The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μάιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Maintz - Leverkuzen (Копия)

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Η Γερμανία έχει μια πολύ μεγάλη σεζόν, αλλά πλησιάζει προς το τέλος της. Στον 34ο, τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα 1, απέμειναν λίγες μόνο ερωτήσεις. Και μία από τις πιο σημαντικές είναι η τύχη της 4ης θέσης. Ένας από τους διεκδικητές, η Λεβερκούζεν, θα φιλοξενήσει την Μάιντς. Υπάρχει κίνδυνος νέας αποτυχίας των «ασπιρινών»; Δημοσιεύουμε την αποκλειστική πρόβλεψη από τους συντάκτες μας για τον σημαντικό αγώνα της 27ης Ιουνίου 2020.

Λεβερκούζεν μπορεί ξανά να επιβεβαιώσει ότι είναι «Νεβερκούζεν»

Οι «ασπιρίνες» θα μπορούσαν να θεωρήσουν την τρέχουσα σεζόν ως «καλή», με την προοπτική να μετατραπεί σε «εξαιρετική». Έχουν ακόμη τον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου μπροστά, επιπλέον, ο αγώνας στο Europa League θα συνεχιστεί τον Αύγουστο, και θα λάβει χώρα στα γερμανικά στάδια, στην ουσία «στην έδρα». Και, το πιο σημαντικό, όλα ήταν υπό έλεγχο και στην Μπουντεσλίγκα… Πριν από την αναταραχή στον τελευταίο γύρο, όταν η Λεβερκούζεν κατάφερε να χάσει από την Χέρτα στο Βερολίνο. Τώρα δεν ελέγχουν την κατάσταση. ΡΜ Λειψίας μπορεί να ξεπεραστεί μόνο θεωρητικά, πρέπει να βελτιωθεί η διαφορά τερμάτων κατά πολύ ακόμα κι στην ήττα των «ταύρων». Επιπλέον, στον άμεσο ανταγωνιστή, Γκλάντμπαχ, για τον ίδιο λόγο πρέπει να είναι αρκετή η ισοπαλία… Αλλά οι παίκτες του Peter Bos πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να κερδίσουν το Σάββατο στο Λεβερκούζεν, και μόνο τότε να υπολογίσουν τις επιλογές.

Η Μάιντς μπορεί ήδη να δικαιολογήσει το ψευδώνυμό της

Οι «Karnevalsverein» πέτυχαν μόνο την επιβίωση στην Μπουντεσλίγκα. Επιπλέον, το έκαναν μόνο στο τέλος, αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος να γιορτάσουν τώρα; Ωστόσο, το στοίχημα στον Achim Beierlorzer έπαιξε. Ναι, δεν υπάρχει σταθερότητα, αλλά οι ποδοσφαιριστές είχαν καλή διάθεση για το βασικό και το τελικό τμήμα και σημείωσαν πολλούς βαθμούς τον Ιούνιο. Το 2:0 με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ ήταν από πολλές απόψεις απροσδόκητο. Αλλά μετά από αυτό και στον επόμενο γύρο, το περασμένο Σάββατο, η Μάιντς επανέλαβε την τελική διαφορά τερμάτων, όχι μόνο όμως το 2:0, αλλά 3:1. Με αυτόν τον τρόπο, οι τελικές ελπίδες της Βέρντερ να εγκαταλείψουν τη ζώνη υποβιβασμού σκοτώθηκαν. Επιπλέον, οι «μουσικοί» σημείωσαν το δικό τους γκολ όταν «καιγόντουσαν» ήδη με 2 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ο Ρόμπιν Κουέισον: αυτός άνοιξε το σκορ, σκοράροντας το 13ο γκολ του στην τρέχουσα κλήρωση της Μπουντεσλίγκα.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2018-2019 η Λεβερκούζεν έχει κερδίσει προσωπικές συναντήσεις τέσσερις συνεχόμενες φορές. Αλλά πριν από τα Χριστούγεννα τον περασμένο χειμώνα ήταν όσο το δυνατόν πιο δραματικά: το ακυρωμένο γκολ, η αποβολή του Wendell και το μοναδικό γκολ του Alario στο 93ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Υπάρχει κίνδυνος η Λεβερκούζεν, έχοντας μάθει για τα αποτελέσματα άλλων παιχνιδιών, να σταματήσει να παίζει. Αλλά κι η Μάιντς δεν έχει νόημα να προσπαθεί, αντιθέτως, θα επιβραδυνθεί προφανώς μετά την επιτυχία μιας εβδομάδας πριν. Ωραίο φαίνεται το στοίχημα χάντικαπ -1,5 στις «ασπιρίνες» (απόδοση – 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *