The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Кельн-17.06b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 4:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν – Μάιντς. Οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στον 21ο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Ποιος θα κερδίσει τους 3 σημαντικούς βαθμούς;

Ασταθείς φαρμακοποιοί

Η σταθερότητα δεν θεωρήθηκε ποτέ το προνόμιο της Λεβερκούζεν, δεν εντυπωσιάζουν οι «φαρμακοποιοί» και τώρα. Η ομάδα είναι πέμπτη στην Μπουντεσλίγκα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τους τέσσερις πρώτους. Ο σύλλογος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, έχοντας χάσει 3 στα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, αν και στον τελευταίο γύρο, σημείωσε θεαματική νίκη επί της Στουτγκάρδης 5:2. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Λεβερκούζεν κατάφερε να αποκλειστεί από το Γερμανικό Κύπελλο, χάνοντας στην παράταση 1:2 από τον εκπρόσωπο του περιφερειακού πρωταθλήματος Έσσεν 1:2. Έξι παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Μάιντς βρήκε ελπίδα σωτηρίας

Η Μάιντς είναι ένας από τους πραγματικούς υποψηφίους για υποβιβασμό. Η ομάδα είναι ηο προτελευταία στην Μπουντεσλίγκα, αν και πρόσφατα εμφανίστηκε ελπίδα σωτηρίας. Ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει 2 από τις 3 τελευταίες συναντήσεις, νικήθηκαν τόσο ισχυροί αντίπαλοι όπως η ΡΜ Λειψίας 3:2 και Ούνιον Βερολίνο 1:0. Θέλει ακόμα 4 βαθμούς μέχρι την επιθυμητή 15η θέση, οπότε είναι πολύ δυνατό να σωθούν, αφού απομένουν 14 αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές της Μάιντς επιτέλους πίστεψαν στον εαυτό τους και ότι η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει το δικαίωμα να παίξει στην Μπουντεσλίγκα την επόμενη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Παρόλο που η Μπουντεσλίγκα είναι θεαματικό πρωτάθλημα, 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τελείωσαν με σκορ 1:0, πάντα κέρδιζε η Λεβερκούζεν, με το ίδιο σκορ οι «φαρμακοποιοί» νίκησαν τον αντίπαλο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαίο ότι η απόδοση την Λεβερκούζεν ανεβαίνει, επειδή πολλοί καταλαβαίνουν ότι η Μάιντς σε μια τέτοια αντιπαράθεση μπορεί να προσπαθήσει να αρπάξει βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παραμένουν το καθαρό φαβορί, αν και υπάρχει χώρο για αίσθηση εδώ. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1,5 γκολ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *