The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayerLeverkusen-WerderBremen-06.02

Κύπελλο Γερμανίας, Προημιτελικός

Μπάι Αρένα, Λεβερκούζεν

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Τρίτης θα είναι η αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βέρντερ Βρέμης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους «φαρμακοποιούς» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, με δεδομένη τη σημερινή φόρμα των «φαρμακοποιών», αλλά η ομάδα της Βρέμης το 2018 δείχνει αρκετά καλά αποτελέσματα και υπάρχει ισχυρός αντίπαλος.

Η επιθυμία να παίξει αξιόπιστα

Η Λεβερκούζεν το 2018 έπαιξε τέσσερα παιχνίδια στα οποία έχασε 1:3 από την Μπάγερν Μονάχου, έπαιξε ισοπαλία 0:0 με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας, κέρδισε τη Χόφενχαϊμ 4:1 και τη Μάιντς 2:0. Αν στον πρώτο γύρο αδύναμο σημείο των “φαρμακοποιών” ήταν η άμυνα, τώρα τα “λιοντάρια” φαίνονται πολύ καλά στην άμυνα, έπαιξαν δύο συνεχόμενα ματς στο μηδέν. Στην έδρα της στην Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν αυτή τη σεζόν έπαιξε 10 αγώνες, στους οποίους σημείωσε πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Δεν είναι τόσο του «ύψους» όσο πριν

Η Βέρντερ Βρέμης μετά το 21ο γύρο της Μπουντεσλίγκα σκόραρε 20 βαθμούς στο ενεργητικό της, οι «μουσικοί» βρίσκονται στην 15η θέση, αλλά έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών στο ενεργητικό τους, όσο και η Μάιντς, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για τη Λεβερκούζεν το προπονητικό επιτελείο της Βέρντερ Βρέμης θα βγάλει μια σύνθεση σχεδόν κύρια. Πότε η Βέρντερ Βρέμης θα έχει την ευκαιρία να παίξει στα ημιτελικά του δεύτερου σημαντικότερου τουρνουά στο γερμανικό ποδόσφαιρο; Συνολικά εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν η Βέρντερ έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου έχει δύο νίκες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9:14.

Πρόβλεψη

Για τη Λεβερκούζεν και τη Βέρντερ Βρέμης το Κύπελλο Γερμανίας δεν είναι ένας άδειος ήχος, από τις δύο ομάδες μπορείτε να περιμένετε τα ισχυρότερα σχήματα και το προσεκτικό παιχνίδι στον αμυντικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,63.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *