The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Аталанта-17.03_cr

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, 7:45 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Στους 16 του Europa League σχηματίστηκαν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια, ένα από τα οποία θα είναι Λεβερκούζεν – Αταλάντα, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων.

Οι «φαρμακοποιοί» παίζουν αδύναμα τώρα

Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να προλάβει παντού, αλλά τον τελευταίο καιρό οι «φαρμακοποιοί» δεν τα πάνε καλά. Η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη σε πέντε συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, γιατί ο σύλλογος είναι τρίτος στην Bundesliga. Τρεις διώκτες ταυτόχρονα είναι μόλις ένα βαθμό πίσω, οπότε ο αγώνας για τη ζώνη του Champions League θα είναι τεταμένος. Δεν χάθηκαν όλα στο Γιουρόπα Λιγκ, γιατί υπάρχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Στον τελευταίο γύρο η Λεβερκούζεν έχασε εντός έδρας από την Κολωνία με σκορ 0-1. Ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού, ένας από τους κορυφαίους Florian Wirtz δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, η συμμετοχή του Schick είναι αμφίβολη, συνολικά έξι παίκτες θα χάσουν το παιχνίδι.

Η Αταλάντα έχασε αυτοπεποίθηση

Οι Μπεργκάμάσκι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος επέστρεψε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά από τους τέσσερις πρώτους είναι ήδη 8 βαθμοί, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη σε οκτώ συναντήσεις της Serie A. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γκασπερίνι δεν κατάφεραν να νικήσουν έναν από τους αουτσάιντερ Τζένοα εντός έδρας – 0:0. Την επερχόμενη μάχη θα χάσουν τρεις ερμηνευτές.

Το πρώτο παιχνίδι

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αυτό το Γιουρόπα Λιγκ, η μάχη στο Μπέργκαμο δικαίωσε τις προσδοκίες, οι ομάδες έδειξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, η Αταλάντα πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε άλλη μία μάχη δύο επιθετικών και ασταθών αντιπάλων. Οι σύλλογοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει σε τροχιά σύγκρουσης, και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να ποντάρουν στην επίθεση. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο over 3 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *