The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - JANUARY 02: Amin Younes of Eintracht Frankfurt battles for possession with Patrik Schick of Bayer Leverkusen during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Bayer 04 Leverkusen at Deutsche Bank Park on January 02, 2021 in Frankfurt am Main, Germany. Sporting stadiums around Germany remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Ronny Wittek - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 9:30 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Λίγοι γύροι έμειναν για τον τερματισμό της Bundesliga. Αλλά ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκπρόσωποι της Γερμανίας αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανάμεσά τους και η Άιντραχτ από τη Φρανκφούρτη, που θα φτάσει στη Λεβερκούζεν τη Δευτέρα. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να αντισταθούν στους «ασπιρίνες» υπό τέτοιες συνθήκες; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Μαΐου 2022.

Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να κερδίσει όλους τους εναπομείναντες αγώνες

Οι «ασπιρίνες» για αρκετά συνεχόμενα χρόνια δεν μπαίνουν στο Champions League. Ακριβώς για να μπει τελικά στο top 4 που ο Georardo Seoane κλήθηκε από την Ελβετία το περασμένο καλοκαίρι. Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν παίχτηκε στο αναμενόμενο επίπεδο, μεταξύ των κορυφαίων, κάπου κοντά στην Μπορούσια (Ντόρτμουντ) και ακριβώς πίσω από την Μπάγερν. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά με τον εκπρόσωπο της Λεβερκούζεν, τα προβλήματα άρχισαν πιο κοντά στη λήξη. Έτσι τον Απρίλιο σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Μπόχουμ και ήττα εντός έδρας από μια άμεση ανταγωνιστή, τη RB Leipzig. Αλλά στον τελευταίο γύρο, η ίδια η ομάδα πέτυχε μια συντριπτική νίκη στο γήπεδο Γκρόιτερ Φιρθ (σημειώστε ότι ο Αζμούν είχε ένα γκολ και μια ασίστ) και οι “ταύροι” έχασαν σε μια παράλληλη συνάντηση – αυτό τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην 3η θέση στο το τραπέζι.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πρέπει να δοθούν όλες οι δυνάμεις και η προσοχή στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι Αετοί αποτυγχάνουν στον εγχώριο στίβο. Όλα όμως αποζημιώνονται στη διεθνή σκηνή. Οι Γερμανοί εκεί όχι μόνο πέρασαν, όπως περίμεναν πολλοί, τον γύρο των ομίλων, αλλά εμφανίστηκαν καλά και στα πλέι οφ. Στα προημιτελικά, κατάφεραν να αποκλείσουν την ίδια την Μπαρτσελόνα, νικώντας την επίσης στο Καμπ Νόου. Την Πέμπτη, οι θαλάμοι του Όλιβερ Γκλάσνερ έπαιξαν ήδη στους 1/2 τελικούς, στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ – και εκεί κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, 2-1. Σε αυτό το φόντο, είναι ξεκάθαρο ότι θυσιάζουν την Bundesliga, όπου η σεζόν δεν λειτούργησε αρχικά. Για 5 γύρους στη σειρά, από τα μέσα Μαρτίου, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Ειδικότερα, δεν πέτυχε να νικήσει τη Χόφενχαϊμ πριν από μια εβδομάδα – τελείωσε μόνο 2-2 εντός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Μια ενδιαφέρουσα τάση: τα τελευταία 9 ματς σε αυτό το ζευγάρι τελειώνουν πάντα με τη νίκη της ομάδας που φιλοξενεί τον αντίπαλό της στο δικό της γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ ειλικρινά δεν ενδιαφέρεται το πώς θα τελειώσει τη σεζόν στην εγχώρια αρένα, είναι σημαντικό να πετύχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος για προβλήματα για την Λεβερκούζεν. Ποντάρουμε στη νίκη των «ασπιρινών» με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *