The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

леванте (Копировать)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ciudad de Valencia

Όταν αγώνες παίζονται κάθε μέρα, η γραμμή μεταξύ των γύρων χάνεται λίγο. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε ξανά η Πριμέρα Ντιβισιόν και η Λεβάντε και η Σεβίλλη παίζουν ήδη τον δεύτερο αγώνα τους. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν τις προβλέψεις τους για αυτήν την αναμέτρηση.

Η Λεβάντε εγκαταστάθηκε στη μέση

Το παλαιότερο κλαμπ στη Βαλένθια κρατιέται καλά προς το παρόν στη μέση της κατάταξης της Πριμέρα. Αντικειμενικά, ο σύλλογος δεν είναι ικανός για κάτι περισσότερα, έτσι είναι η σύνθεση και οι οικονομικές δυνατότητές του. Στον πρώτο αγώνα μετά την καραντίνα η Λεβάντε έπρεπε να παίξει το ντέρμπι με την Βαλένθια. Ο αντίπαλος δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά η Λεβάντε κατάφερε να ισορροπήσει στο 90 + 8 λεπτά από το πέναλτι, παίζοντας στη μειονότητα. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια ίδια έφερε αυτό το γκολ στον εαυτό της σε μια ακίνδυνη κατάσταση. Ό, τι κι αν έγινε, αλλά τα «βατράχια» αντιστάθηκαν στους γείτονες.

Η Σεβίλλη κρατιέται για τη τετράδα

Στη Σεβίλλη, όλα ξεκίνησαν με ντέρμπι εναντίον της Μπέτις, στο οποίο κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2: 0. Ο αγώνας δεν ήταν πλούσιος σε επικίνδυνες στιγμές και το πρώτο γκολ σημειώθηκε μετά από αμφίβολη ποινή. Η Σεβίλλη δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί τίποτα από συμπατριώτες στις πύλες τους, η οποία έγινε το κλειδί για την επιτυχία. Η ομάδα εδραιώθηκε στην τρίτη θέση στην κατάταξη και έχει κάθε ευκαιρία να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Δεν μπορείτε να χάσετε τη συγκέντρωση, οι ανταγωνιστές είναι πολύ κοντά.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, και στις δύο συναντήσεις η νίκη ήταν των ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης. Στο πρωτάθλημα οι Ανδαλουσιανοί κέρδισαν 1-0, σημειώνοντας μόνο στο 85ο λεπτό, ενώ στο Ισπανικό Κύπελλο 3: 1.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα η Σεβίλλη είναι το φαβορί, αλλά είναι απίθανο οι Ανδαλουσιανοί να περάσουν εύκολα. Η Λεβάντε έχει δείξει επανειλημμένα τον χαρακτήρα της. Ίσως ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με το πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων, αλλά οι Βαλένθιοι μπορούν να παίξουν με τον δεύτερο αριθμό. Θα λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι οι «βάτραχοι» ξεκουράστηκαν μια μέρα λιγότερο, αν και μετά από τόσο μεγάλη ανάπαυση, θα πρέπει να υπάρχει πολλή δύναμη. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *