The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

VILLAREAL, SPAIN - OCTOBER 04: Nikola Vukcevic of Levante  battles for possession with  Marco Asensio of Real Madrid  during the La Liga Santander match between Levante UD and Real Madrid at Ciutat de Valencia Stadium on October 04, 2020 in Valencia, Spain. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Ciudad de Valencia

Το ενδιαφέρον για την Πριμέρα Ντιβισιόν αυτή τη σεζόν μπορεί να πέσει λίγο, αλλά το να μην ακολουθείς την Μπάρτσα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ατλέτικο είναι ήδη έγκλημα. Οι δημοσιογράφοι μας έχουν ετοιμάσει την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Λεβάντε – Ρεάλ. Οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον δεύτερο γύρο της ισχυρότερης ισπανικής κατηγορίας.

Άβολα «βατράχια»

Η Λεβάντε είναι μια άβολη ομάδα για πολλούς, οι «βάτραχοι» δημιουργούν συχνά προβλήματα στους Ισπανούς γίγαντες και μάλιστα τους νικούν. Την περασμένη σεζόν ο σύλλογος πήρε μόνο τη 14η θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αν και δεν υπήρχε απειλή υποβιβασμού. Η ομάδα ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κάντιθ 1:1. Το αποτέλεσμα είναι πολύ προσβλητικό, αφού ο αντίπαλος ισοφάρισε μόνο στο 90 + 7 λεπτά και γενικά οι «βάτραχοι» είχαν πλεονέκτημα. Η μάχη με τη Ρεάλ θα δείξει το πραγματικό επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Πραγματική Ρεάλ Μαδρίτης

Για τους «μαρέγκες» η κατάσταση φαίνεται να μην είναι η καλύτερη, φαίνεται ότι έφυγαν περισσότεροι παίκτες από ό, τι ήρθαν και τα αστέρια κάπως μειώθηκαν. Παρά όλα τα προβλήματα, στον πρώτο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Αλαβές 4:1. Πρόσφατα το συμβόλαιο με τον Καρίμ Μπενζεμά επεκτάθηκε για άλλα δύο χρόνια, το οποίο έγινε η κύρια εντυπωσιακή δύναμη της Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό που έχει, άλλωστε, οι παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Μπέιλ, ο Μόντριτς, ο Κρόος μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επτά παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επικείμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Λεβάντε μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια ένας άβολος αντίπαλος για τη Ρεάλ, επειδή οι σύλλογοι ανταλλάσσουν νίκες στο πρωτάθλημα για δύο συνεχόμενες σεζόν. Στην τελευταία κλήρωση του πρωταθλήματος οι Μαδριλένιοι κέρδισαν 2-0 εκτός έδρας και στη συνέχεια έχασαν εντυπωσιακά 2:3 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Στη Ρεάλ Μαδρίτης προβλέπουν ένα δύσκολο ταξίδι, αν και θεωρείται το φαβορί αυτής της συνάντησης. Σε τέτοιες συναντήσεις πρέπει να αποφεύγουν να χάνουν βαθμούς για να διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα στο τέλος. Πιστεύουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορέσει να κερδίσει 3 βαθμούς εδώ, ποντάρουμε στην καθαρή νίκη τους (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *