The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Πονφεραδίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Леванте-12.05_cr

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
Estadio Ciudad de Valencia

Η Segunda αποφάσισε να σφίξει το πρόγραμμα. Μόνο τη Δευτέρα, σύμφωνα με την παράδοση, τελείωσε η τελευταία περιοδεία και αμέσως ξεκίνησε η τρέχουσα. Σχεδόν οι μισοί αγώνες έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη. Ένα από τα τοπικά φαβορί, η Λεβάντε, φιλοξενεί την Πονφεραδίνα. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν χωρίς προβλήματα; Το τμήμα ειδικών του site έβγαλε ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου 2022.
Η Λεβάντε δεν σκοπεύει να μείνει στη Segunda
«The Frogs» μετά το 2010 υποβιβάστηκαν από τη Πριμέρα Ντιβισιόν μόνο για μία σεζόν. Και αμέσως μετά κατάφερε να επιστρέψει, στη συνέχεια, κουτσά-στραβά, σημείωνε αρκετούς βαθμούς για να διατηρήσει την θέση στην ελίτ. Όμως το περασμένο πρωτάθλημα δεν πήγαινε καλά από την αρχή, και παρά τις αλλαγές προπονητών, η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει πια δυναμική. Τώρα, ήδη υπό τον Javier Calleja, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να επιστρέψει στη La Liga. Βέβαια μέχρι στιγμής εμποδίζουν ένα ανεπιτυχές ξεκίνημα και μια πληθώρα ισοπαλιών. Όμως, έχοντας κερδίσει τη Μάλαγα με το μοναδικό γκολ του Ιμπόρα, η Λεβάντε ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Πονφεραδίνα έχασε έδαφος αυτή τη σεζόν
Η «La Deportiva» κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση δύο φορές στη σειρά – όχι κακό επίτευγμα για ένα μέτριο έργο. Αλλά ο σημερινός ρυθμός είναι πολύ χειρότερος. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση. Και αυτό οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό σε ένα δυνατό ξεκίνημα, όταν κέρδισαν στους πρώτους γύρους, με την Καρταχένα και την Ibiza. Στη συνέχεια, για όλο το φθινόπωρο κατάφεραν να κερδίσουν το ίδιο ποσό και, φυσικά, η ομάδα επέστρεψε στην πραγματικότητα στη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον Μπούργκος, έναν εντυπωσιακό ηγέτη, η ομάδα δεν κατάφερε καν να σημειώσει ισοπαλία.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λεβάντε, εκείνα τα χρόνια που η Πονφεραδίνα έπαιζε στη Σεγκούντα, κρατήθηκε στη Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτός λοιπόν θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ αυτών των συλλόγων.
Πρόβλεψη
Οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο δυνατοί, και σίγουρα θέλουν να ανεβάσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι σε αυτό το ματς η Λεβάντε θα κερδίσει με χάντικαπ «-1» (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *