The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ουέσκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Леванте-Уэска-02.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σταδιακά στα κλαμπ τους μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Την Παρασκευή τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν σταδιακά να επιταχύνουν, η Πριμέρα θα είναι το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λεβάντε – Ουέσκα. Θα πρέπει να περιμένουμε μια παραγωγική μάχη μετά το διάλειμμα;

Η Λεβάντε ήταν ένα βήμα μακριά από το όνειρο του κυπέλλου

Αυτή τη σεζόν η Λεβάντε θα μπορούσε να επιτύχει ιστορική επιτυχία, παίζοντας στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου για πρώτη φορά. Ναι, θα ήταν δύσκολο να κερδίσει στον αποφασιστικό αγώνα, αλλά ακόμα και η πρόκριση θα ήταν επιτυχία. Δυστυχώς, ο σύλλογος έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους ημιτελικούς και έχασε αυτό το όνειρο. Η Λεβάντε κατατάσσεται δέκατη στην Πριμέρα. Αν και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες οι «βάτραχοι» έχουν κερδίσει μόνο μία νίκη. Το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών έπρεπε να επηρεάσει θετικά τη διάθεση της ομάδας.

Η Ουέσκα προσπαθεί ακόμα να σωθεί

Μέχρι στιγμής το κύριο αουτσάιντερ της Πριμέρα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτήν την κατάσταση. Η Ουέσκα είναι η τελευταία στο πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά χάσμα από τη 17η θέση είναι μόνο 4 βαθμοί. Η ομάδα έχει να κερδίσει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία εναντίον της Οσασούνα εντός έδρας 0:0. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η ομάδα είναι νεοφερμένος στην ελίτ, γεγονός που καθιστά δύσκολη την προσαρμογή σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό. Οι πιθανότητες σωτηρίας υπάρχουν, υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια για την επίτευξη του στόχου.

Προσωπικές συναντήσεις

Ανάλυση των αναμετρήσεων δείχνει ότι οι ομάδες παίζουν συχνά ισοπαλία μεταξύ τους. Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με αυτό το αποτέλεσμα 1:1.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε θεωρείται ένα μικρό φαβορί εδώ, αν και μετά το διάλειμμα τα πάντα μπορεί να είναι διαφορετικά. Περιμένουμε έναν σχεδόν ίσο και επίμονο αγώνα, και οι δύο ομάδες πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν. Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις οι αντίπαλοι αντάλλαξαν γκολ, περιμένουμε τη συνέχιση αυτής της τάσης και ποντάρουμε στο και οι δύο θα σκοράρουν – ναι με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *