The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Леванте-Валенсия-12.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Την Παρασκευή το απόγευμα ξεκινάνε τα εθνικά τουρνουά. Κατά παράδοση, στην ισπανική Πριμέρα σχεδόν κάθε περιοδεία ξεκινά αυτή την εποχή. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές αποφάσισαν να παρουσιάσουν το τοπικό ντέρμπι: η Λεβάντε θα φιλοξενεί τη Βαλένθια. Ποιος από τους γείτονες, τόσο γεωγραφικά όσο και στην κατάταξη, θα είναι πιο δυνατός;

Η Λεβάντε έχασε τη μεγάλη της ευκαιρία

Οι «βάτραχοι» ήταν ένα βήμα μακριά από τον τελικό του κυπέλλου. Εκτός έδρας είχαν σημειώσει ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο San Mamés. Εντός έδρας στις 4 Μαρτίου ο Roher Marty, ο αρχηγός της ομάδας (έχει ήδη εμφανιστεί 10 φορές στην Πριμέρα), άνοιξε το σκορ ήδη στο 17ο λεπτό. Αλλά οι Βάσκοι υπό τον Marcelino Garcia Toral, ίσως, όπως κανείς άλλος ξέρουν να οργανώσουν επιστροφές. Πρώτα, ο Raul Garcia ισοφάρισε, και ήδη στην παράταση, ο Berenguer σημείωσε το νικηφόρο γκολ. Ως αποτέλεσμα, ο σύλλογος από το Μπιλμπάο προχώρησε στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Ενώ οι παίκτες του Paco Lopez πρέπει να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα την άνοιξη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να αγωνιστούν εκεί, είναι μακριά από το top-7, και ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι μάλλον θεωρητικός. Μήπως γι’ αυτό η Λεβάντε έχασε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στον τελευταίο γύρο, αφού απλά δεν έχει κίνητρα;

Η Βαλένθια ανέβηκε σταδιακά στο μέσο της κατάταξης

Οι «νυχτερίδες» αντιμετώπισαν μια νέα, ασυνήθιστη πρόκληση. Συνηθισμένοι να αγωνίζονται για τρόπαια και να παίζουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι τώρα στα πρόθυρα υποβιβασμού στην Segunda. Αλλά σταδιακά έφτιαξε το παιχνίδι τους, τώρα λίγο πολύ τακτικά κερδίζουν βαθμούς. Ειδικά στους τελευταίους γύρους της La Liga. 6 τελευταίοι αγώνες έφεραν 10 βαθμούς. Σημειώθηκε ισοπαλία με Αθλέτικ στην έδρα της, καθώς νίκησαν την Έλτσε και την Θέλτα. Την περασμένη Παρασκευή η ομάδα του Χάβι Γράθια κατάφερε να καταγράψει νίκη επί της φιλόδοξης Βιγιαρεάλ (παρεμπιπτόντως, ενός άλλου γεωγραφικού γείτονα). Ο Gerard Moreno άνοιξε το σκορ από το πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά το τέλος έστρεψε τα πάντα: πρώτα ο Soler, επίσης από τα 11 μέτρα, ισοφάρισε και μετά ο Gedesh θύμισε για τον εαυτό του. Ο Gonzalo έφερε στο Los Sanchez τη σημαντική νίκη στο 91ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βαλένθια παίζει καλά ενάντια στην Λεβάντε τελευταία. Το «Los Sanchez» δεν έχει χάσει από τον γείτονά του για 7 συνεχόμενα παιχνίδια. Καθώς στην αρχή της τρέχουσας περιοδείας σημείωσε 4-2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια είναι τώρα σε καλή κατάσταση, αλλά η Λεβάντε υπό τον Paco Lopez είναι δυνατή. Συνιστούμε να ποντάρετε στο στοίχημα «και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» (με απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *