The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Леванте-Атлетико-28.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Ciudad de Valencia

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Λεβάντε δεν γνωρίζει νίκες

Η Λεβάντε έχει καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν, είναι μια από τις δύο ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, που δεν έχει κερδίσει ακόμα, έχοντας σημειώσει 5 ήττες και 5 ισοπαλίες. Ο σύλλογος καταλαμβάνει την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόνο η Χετάφε τα πάει χειρότερα. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας είναι το παιχνίδι στην άμυνα, κανείς δεν χάνει περισσότερα στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο η Λεβάντε φάνηκε αξιοπρεπής απέναντι στη Σεβίλλη εκτός έδρας, χάνοντας σε διαδικασία των πέναλτι 3:5. Μέχρι να είναι καταστροφική η κατάσταση, μέχρι τη 17η θέση θέλει μόνο 3 βαθμούς, η ομάδα πρέπει επιτέλους να κερδίσει, κάτι που θα αποτελέσει ψυχολογική ώθηση. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες τους λόγω τραυματισμών.

Οι «στρωματάδες» πρέπει να επιστρέψουν στην κορυφή

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τώρα μόλις έβδομη, αλλά όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι οι ανταγωνιστές έχουν ήδη παίξει τους αγώνες τους αυτής της περιοδείας. Δεδομένου ότι η διαφορά από τους ηγέτες είναι μόνο 3 βαθμοί, η νίκη θα τους επιτρέψει αμέσως να ανέβουν στον αριθμό των ομάδων που μοιράζουν την πρώτη θέση. Στον τελευταίο γύρο οι «στρωματάδες» έπρεπε να κάνουν μια επιστροφή απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, χάνοντας 0:2 κατάφερε να φέρει τη συνάντηση στο 2:2, ο Λουίς Σουάρες κατέγραψε διπλό στο λογαριασμό του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο εκτός έδρας 1:1, ενώ στην εντός έδρας συνάντηση έχασε με σκορ 0: 2.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις στη βαθμολογία και τους στόχους για τη σεζόν, η απόδοση για την Ατλέτικο φαίνεται «γλυκιά». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Λεβάντε παίζει καλά εντός έδρας, έχοντας μόνο μία ήττα τη φετινή σεζόν. Οι «στρωματάδες» μπορούν κάλλιστα να αποτύχουν σε ένα τέτοιο ματς. Αυτή τη φορά θα πιστέψουμε στην επιτυχία των παικτών του Σιμεόνε, θα ποντάρουμε στην καθαρή τους νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *