The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λας Πάλμας εναντίον Αλμπαθέτε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лас-Пальмас-Альбасете-11.12

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Γκραν Κανάρια

Η Ευρώπη παραμένει ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιρικό λήθαργο, σε επίπεδο συλλόγων. Υπάρχουν όμως ελάχιστες εξαιρέσεις, μεταξύ των οποίων είναι η Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας. Περιμένει την επόμενη περιοδεία το Σαββατοκύριακο, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ Λας Πάλμας και Αλμπαθέτε. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι στα Κανάρια Νησιά; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόγνωση αυτού του αγώνα στις 11 Δεκεμβρίου 2022.
Η Λας Πάλμας προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της τελευταίας ισοπαλίας
Τα «καναρίνια» έχουν επανειλημμένα παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτό δεν έχει επαναληφθεί για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά οι προσπάθειες αποχώρησης από τη Σεγούντα Ντιβισιόν συνεχίζονται. Μια άλλη προσπάθεια έγινε την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει άμεσο εισιτήριο, ήταν απαραίτητο να ανέβει στην πρώτη ή δεύτερη θέση, αλλά πάλεψε στα play-off, ωστόσο, ανεπιτυχώς. Τώρα ο εκπρόσωπος των εξωτικών νησιών προσπαθεί ξεκάθαρα να τα καταφέρει χωρίς κόσκινο των πλέι οφ. Και παλεύει για την ηγεσία αρκετά επιτυχημένα, αν και όχι χωρίς αστοχίες. Μέχρι τον χειμώνα, φαίνεται, κατάφεραν να αποκτήσουν δυναμική: η ομάδα κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στην Τενερίφη, στη συνέχεια ελάχιστα, αλλά νίκησε τη Σπόρτινγκ στη Χιχόν. Με την Οβιέδο εκτός έδρας όλα έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα, αλλά αυτό της επέτρεψε να μείνει στην 1η θέση.
Η Αλμπαθέτε προσπαθεί με επιτυχία να κερδίσει έδαφος σε επίπεδο της Σεγούντα Ντιβισιόν
Η «Άλμπα» είναι ένας ένδοξος σύλλογος, αν και χωρίς ιδιαίτερα σημαντικά επιτεύγματα όσον αφορά τα τρόπαια. Τι αξίζουν όμως οι μαθητές του με επικεφαλής τον Ινιέστα! Τώρα έχει επίσης συγκεντρωθεί μια ωραία σύνθεση, η οποία μπόρεσε να επιστρέψει την ομάδα τουλάχιστον στο επίπεδο της Σεγούντα Ντιβισιόν, επίσης ένα καλό αποτέλεσμα. Ειδικά από τη στιγμή που έπρεπε να το πετύχουν με αγώνα, μέσα από μόλις 3η θέση στον όμιλό της και κόσκινο των πλέι οφ. Ίσως όμως γι’ αυτό δυνάμωσε η ομάδα. Παρά την προφανή ιδιότητα του αουτσάιντερ στην κλήρωση, οι παίκτες του Ρούμπεν Άλμπες κερδίζουν βαθμούς ενεργά όλο το φθινόπωρο και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κατά κανόνα, τα πάνε καλύτερα εντός έδρας, όπου στα τέλη Νοεμβρίου κέρδισαν τη Ράσινγκ, αλλά στη συνέχεια έχασαν με σκορ 2-4 εκτός έδρας από τη Μιράντ. Με τη Σαραγόσα, επίσης, δεν ήταν δυνατή η πλήρης αποκατάσταση, ικανοποιήθηκαν με ισοπαλία χωρίς τέρματα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λας Πάλμας παίζει καλά με την Αλμπαθέτε. Τόσο τη σεζόν 2019/2020 όσο και το 2020/2021, οι Νησιώτες σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας και κέρδισαν εντός έδρας.
Πρόβλεψη
Η Λας Πάλμας θέλει οπωσδήποτε να παραμείνει στην ηγεσία, και εντός έδρας πρέπει να πάρει το μέγιστο. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *