The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λανς εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ланс-ПСЖ-10.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Στάδιο Μπολέρ-Ντελελίς

Για την επερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί αναβληθείς αγώνας του πρώτου γύρου της Ligue 1 μεταξύ του νεοεισερχόμενου της ελίτ Λανς και του κύριου ηγεμόνα της ΠΣΖ.

Λανς

Τα τελευταία χρόνια η Λανς έχει εξελιχθεί σε ομάδα-ανελκυστήρα, κινείται συνεχώς μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Τώρα οι «ανθρακωρύχοι» θα δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στο ελίτ γαλλικό πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο τους δεν ήταν το πιο επιτυχημένο,- κερδίζοντας κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έχασαν από τη Νις 1:2.

Παρί Σεν Ζερμέν

Η προηγούμενη εκστρατεία έληξε για την ΠΣΖ με φιάσκο 0:1 εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League, ενώ οι πρώτοι γύροι του νέου πρωταθλήματος των Παριζιάνων αναβλήθηκαν για αργότερα. Αυτή της στιγμή οι παίκτες του Tuchel δεν έχουν ίσους, στη σεζόν 2019/20 κέρδισαν με σιγουριά και τα τρία εγχώρια τρόπαια.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ θα ξεκινήσει την άνοδο της για ένα ακόμη μέρος των επιτευγμάτων χωρίς μεγάλη προετοιμασία. Δεν πιστεύω ότι η Λανς, η οποία προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες πραγματικότητες, θα επιβάλει αξιοπρεπή ανταγωνισμό στην πρωτευουσιάνικη ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *