The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λανς εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ланс-Лилль-07.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπολέρ-Ντελελίς

Ένα από τα λίγα πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη, όπου ο αγώνας για το «χρυσό» είναι ακόμα ζωντανός, είναι η Λιγκ 1 Γαλλίας. Η Λιλ ηγείται εντυπωσιακά εκεί, και η ίντριγκα είναι αν δώσει ελπίδα στους τελικούς γύρους στην ΠΣΖ με νέο λάθος; Αυτή τη φορά την Παρασκευή Les Dogues πρόκειται να επισκεφθούν την Λανς, πρόβλεψη για τον σημαντικό αγώνα στις 7 Μαΐου 2021 έχει δημοσιευτεί ειδικά για τον ιστότοπο.

Η Λανς στο τέλος έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί

Η Λανς πριν από ένα χρόνο έπαιξε στο League 2. Και, με όλη τη λαμπρή ιστορία της, το βασικό καθήκον, όπως για κάθε νεοφερμένο, ήταν απλά να επιβιώσει στο League 1. Το κατάφερε με το παραπάνω: πιο ψηλά στην τρέχουσα κατάταξη είναι μόνο 4 μεγιστάνες. Βέβαια η διαφορά πίσω από τη Λυών, η οποία κλείνει το κουαρτέτο, είναι ήδη πολύ μεγάλη, σχεδόν δώδεκα βαθμούς. Αλλά ένα από τα κλειδιά για την επιτυχή πρόοδο των παικτών του Χάις στο πρωτάθλημα ήταν ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα απέφυγαν συναντήσεις με τις κορυφαίες ομάδες του League 1. Αλλά ο Απρίλιος ξεκίνησε εναντίον της Λυών, στον τελευταίο γύρο έπαιξε με την ΠΣΖ. Η Μονακό είναι ακόμα μπροστά…

Η Λιλ είναι υποχρεωμένη να δείξει το μέγιστο και να μη ξανακάνει λάθη

Les Dogues εκμεταλλεύεται υπέροχα τα προβλήματα της ΠΣΖ. Έχοντας νικήσει το φαβορί στο Παρίσι εντυπωσιακά, οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτήν σε 3 βαθμούς. Αυτό έδωσε το δικαίωμα για ένα λάθος, το οποίο έγινε ήδη: στις 16 Απριλίου η ομάδα εντός έδρας δεν μπόρεσε να νικήσει τη Μονπελιέ. Τώρα το κενό είναι ελάχιστο, αλλά καταφέρνουν προς το παρόν να το διατηρούν. Με τεράστιες, ωστόσο, προσπάθειες: η Λιλ έχανε από τη Λυών τον προηγούμενο γύρο 0:2 (με το αυτογκόλ του Χοσέ Φόντε κιόλας). Αλλά ο Γιλμάζ σκόραρε πρώτα τους «υφαντές» «στο αποδυτήριο», και στη συνέχεια, στο 2ο ημίχρονο, βοήθησε τον Ντέιβιντ και πέτυχε ξανά το στόχο, διασφαλίζοντας την ισχυρή νίκη των «σκύλων». Με τη Νις την 1η Μαΐου καταφέραμε να αποφύγουν τέτοια ταλαιπωρία. Και πάλι ο ήρωας ήταν ο 35χρονος Burak, ο οποίος άνοιξε τον σκορ. Τώρα όμως ο συμπατριώτης του, Celik, τον υποστήριξε, κάνοντας το τελικό 2:0. Μένουν 3 αγώνες, 3 βήματα, αλλά η πίεση στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ αυξάνεται…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λιλ έχει να χάσει για 9 συνεχόμενους αγώνες. Επιπλέον, μόνο δύο φορές επέτρεψε στον αντίπαλο να καταγράψει έστω ισοπαλία. Το 2020, έχοντας συναντηθεί μετά από ένα μακρύ διάλειμμα 4,5 ετών, Les Dogues κατάφεραν να κερδίσουν 4:0.

Πρόβλεψη

Ίσως το αποτέλεσμα της συνάντησης του 1ου γύρου δεν θα επαναληφθεί. Αλλά η Λιλ θα έρθει όσο το δυνατόν εν κινήσει, για να κερδίσει 3 βαθμούς. Ας πιστέψουμε ότι θα μπορέσουν να τους κερδίσουν, στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λιλ με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *