The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίλεστρομ εναντίον Βαλερένγκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лиллестрем-Волеренга-25.05_cr

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 9:00 μ.μ.

Όροσεν Στάντιον

Το Σαββατοκύριακο ουσιαστικά σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε η σεζόν. Είναι όμως εκεί όπου παίζεται σύμφωνα με το σχέδιο «φθινόπωρο-άνοιξη». Και στη νορβηγική Eliteserien το τουρνουά του 2022 μόλις ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό. Στα μέσα αυτής της εβδομάδας διεξάγεται ο 7ος γύρος, στον οποίο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι Λίλεστρομ και Βαλερένγκα. Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου παρείχε την προετοιμασία του προγνωστικού και της ανακοίνωσης για αυτόν τον αγώνα στις 25 Μαΐου 2022.

Η Λίλεστρομ εξέπληξε με ένα απροσδόκητα δυνατό ξεκίνημα σε αυτή τη σεζόν

Τα «καναρίνια» έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα 5 φορές και το κύπελλο 6 φορές. Τελευταία φορά που το τρόπαιο κατακτήθηκε το 2017. Τώρα όμως αυτή η ομάδα έχει υποχωρήσει στη 2η κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, η περσινή κλήρωση έφερε την 4η θέση – ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά όχι τέλειο. Τώρα όμως υπάρχει μια πολύ ρεαλιστική ευκαιρία, αν όχι να επιβραδύνει, τουλάχιστον να ανταγωνιστεί για το «χρυσό», έχουν να το κατακτήσουν από το 1989. Οι παίκτες του Geir Bakke ξεκίνησαν με ένα αήττητο σερί και έδειχναν ιδιαίτερα σίγουροι στο γήπεδο τους. Και οι 4 προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις έληξαν με «ξηρές» νίκες με συνολικό σκορ 8-0. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο νικήθηκε εκτός έδρας τη Σάντεφιορντ.

Η Βαλερένγκα έγινε και πάλι μεσαία ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος

Το «Pride of Oslo» έχει συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό τίτλων πρωταθλήματος με τον σημερινό τους αντίπαλο και είναι μόνο 2 νίκες πίσω από τη Λίλεστρομ όσον αφορά το εγχώριο κύπελλο. Όμως τα τελευταία χρόνια μόνο το 2020 κατάφεραν να κερδίσουν το χάλκινο, που ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ολόκληρη δεκαετία. Αλλά δεν ήταν δυνατό να επαναληφθεί αυτή η επιτυχία στην επόμενη κλήρωση, η ομάδα έπεσε στην 7η θέση. Και στο ίδιο περίπου, μάλλον μέτριο, επίπεδο παίζουν και τώρα οι παίκτες του Daga-Avlem Fagermo. Είναι αδύνατο να χαρακτηρίσουμε τα ενδιάμεσα αποτελέσματά τους απολύτως μέτρια, κι όμως: οι νίκες και οι ήττες είναι σχεδόν ίσες, η διαφορά τερμάτων είναι αρνητική. Έτσι ήταν και στον τελευταίο γύρο, έχασαν 2-3 από τη Στρόμσγκοντσετ. Αν και εκεί, έχοντας αστοχήσει γρήγορα τρεις φορές, το πρωτευουσιάνικο έργο ήθελε μεγάλη επιστροφή, αλλά, έχοντας σκοράρει δύο φορές αρκετά γρήγορα, ηρέμησαν σε αυτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίλεστρομ έχει να χάσει για 4 συνεχόμενους αγώνες. Όμως, έχοντας κερδίσει 3-0 το 2019, η ομάδα στη συνέχεια σημείωσε ισοπαλίες τρεις συνεχόμενες φορές.

Πρόβλεψη

Η Βαλερένγκα είναι αρκετά σκληρό καρύδι, αλλά η Λίλεστρομ είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος που παίζει εντός έδρας. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους της αρένας με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *